torstai 9. syyskuuta 2010

Ruokavinkkejä?

Hei moi, kaikille lueskelijoille (ja satunnaisille paikalle sattujille) kysymys... tai oikeastaan pyyntö. Jos tiedätte jotain HELPPOJA (siis täystaukille sopivia) ruokavinkkejä, jotka ei maksa omaisuutta valmistaa niin kertokaa. Oon ajatellu vähän kehittyä ja opetella laittamaan ruokaa joka ei tapahdu sillai amerikkalaisittain eli pussista. Hakusessa olis erityisesti kasvispainotteiset ruuat, hyvät salaatit, miksei joku kiva keittokin ja sitten kalaa, pastaa yms. Myös helppoja leivonnaisohjeita yms. otetaan vastaan. Niin ja hyviä vähäkalorisia ateriavinkkejä ylipäätään.

Kuvassa yksi tämän viikon täyttävämmistä, mutta muuten epämääräisistä aamupaloista. Kaksi täysjyväpaahtoleipäpalaa (6.4% kuitua!), päällä 38% kasvirasvalevitettä. Tuo epämääräinen sotku sisältää 2 kananmunaa, tilkan maitoa, likimain rasvatonta kalkkunaleikkelettä (ohuen ohut) ja jonkin verran pilkottuja luumutomaatteja, sekä vähän suolaa ja mustapippuria.

Nyt sitten vaan niitä ohjeita tulemaan, kiitos!

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Mun blogista löytyy ne mitkä on omassa köökissäni hyväksi havaittu, joten en taida niitä tänne enää postata, mutta käy kurkkimassa jos siltä tuntuu :)

Jenni kirjoitti...

Juu, olenkin sua vakoillut :D Tosin sun ja mun kokkaustaidot on ehkä hieman eri planeetoilta...