maanantai 20. syyskuuta 2010

Viikonlopun kuvia

Viikonloppu oli aikamoinen ja nyt arki on koittanut. En ollut töissä kuin n. 2,5 tuntia, koska en vaan pystynyt. Jo viime viikolla alkanut vatsan vääntäminen, pahoinvointi ym. mukava jatkui yön ja aamunkin, enkä viitsinyt jäädä töihin enää sen jälkeen kun olin pakolliset kuviot saanut hoidettua alta pois. Yritin syödä ja jotta ruoka pysyisi sisälläkin, menin saman tien päiväunille ja heräsin vasta neljän aikaan kun äiti soitti ja kysyi olenko vielä hengissä... No, siinä ja siinä. Ällötys jatkuu ja vatsassa tuntuu olevan solmuja ja päässä paljon ajatuksia.

Oli kuitenkin ehkä hyvä, että viikonloppuna oli seuraa (etenkin koirasta). Yksin olisin hyvällä todennäköisyydellä tullut hulluksi, kun ei olisi täytynyt vaikuttaa täysijärkiseltä. Äiti toi lahjaksi näitä:

Piparminttuisia polkkatankoja

Ja toki sen sormuksen, josta jo mainitsin. Yritin ottaa siitä pari kuvaa (paino sanalla "yritin", sillä olen unohtanut miten supermakrotetaan Canonilla).

Ihanat nakkisormet

Tallipihan reissulla köyhdyin jälleen näyttävästi ja tässä on jotain sieltä mukaan tarttuneita juttuja:


Kynttilöitä (näiden lisäksi ostin sieltä vielä yhden korkean, harmaan kynttilän, sekä 2 saippuaa, joista toinen oli jo entuudestaan suosimaani piparminttua ja toinen laventeli-sekoitusta), suklaata ja nekku, rintaneula (tuo kukkainen), heppa/kissa-postikortti, koira-magneetti ja hyvin matala rasia, jonka sisällä lymyää tällä hetkellä wanhanaikaista maailmankarttaa esittävä kortti, jotka lähtevät Usaan.

Mike selvisi kotiin varhain aamulla meidän aikaa ja ilmeisesti matka meni hyvin. Emme ole sen kummemmin keskustelleet asiasta. Nyt aion keittää vielä kupin teetä ja todennäköisesti hakeutua nukkumaan hyvissä ajoin, sillä eipä tässä muutakaan puuhaa tällä hetkellä ole, enkä kyllä jaksa nyt oikein mistään innostuakaan.

2 kommenttia:

Ilmi kirjoitti...

Moikka, tulin kertomaan, että mun blogi on muuttanut. http://matkantekijatar.blogspot.com/

Jenni kirjoitti...

Heippa! Kiitos, vaihdan uuden osoitteen :]