sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Päivät sekaisin

Uah, matka on tähän saakka mennyt aikalailla jonkinlaisessa hivenen angstisessa horroksessa. Mike on ollut koko ajan joko töissä tai nukkumassa ja melkoisessa stressissä. Tänään Mike on vapaalla, mutta on toistaiseksi viettänyt päiväänsä nahkaista miekkailuvyötä askarrellen toisaalla. Odottelen parhaillaan herraa kotiin ruuan kera. Olen ollut jokseenkin sekaisin päivistä, eikä tämä päivä tunnu yhtään lauantailta, koska ei ole sellaista normaalia arkirytmiä, mihin kotona tottui. En ole tänään tehnyt mitään erityistä, mutta sainpa vaatteet päälle ja vähän meikkiäkin naamaan - ensimmäistä kertaa tällä mantereella.

Tässä olisi syönnin päälle tarkoitus lähteä käymään Best Buyssa ostamassa tietokonepeli, Pick 'n Savessa ostamassa ruokaa ja Walmartissa tai Targetissa hakemassa vähän kosmetiikkaa, sillä en ottanut ihan kaikkea olennaista mukaan lähtiessäni.

Nukuin viime yönä ruhtinaalliset 10h, mikä teki hyvää. En edes juuri heräillyt. Onnistuin viimeinkin saamaan makuuhuoneesta viileän - aaah... Mutta nyt, ruoka kutsuu ja sen jälkeen pitää jaksaa kirmata niihin kauppohin... Lämmintä täällä on pari astetta ja keli on MÄRKÄ.

Ei kommentteja: