perjantai 31. joulukuuta 2010

Yökukkuja

Siisti kylpyhuone on luksusta talossa jossa on miesten ylivoima. Kummatkin urokset käyvät siellä ajamassa karvansa. Vaihdoin juuri PALMUkuosisen suihkuverhon ruusuun ja punaisia pyyhkeitä kaveriksi. Kylläpä teki hyvää. Mattoa ei lattiassa ole, mutta eipä se siinä kauaa hyvännäköisenä varmaan kestäisikään. Juuri nyt sitä ei tarvita, sillä lattia on lämmin myös paljaaseen jalkaan.

Talossa on tällä hetkellä muutenkin yllättävän siistiä. Pyykkivuorikin on melkein kokonaan valloitettu! Kello on kolme aamuyöllä ja mä täällä bloggaan, unisena. Valvoin viime yönä oksennellen iloisesti (tai vähemmän iloisesti), mutta niin valvoi myös yksi liskoista - oksennellen. Erikoista, sillä emme tienneet liskojen voivan oksentaa. Eikä tainnut tietää liskokaan... En ala sen kummemmin kuvailemaan sitä hajua mikä täällä aamupäivällä vallitsi, mutta sanottakoon, ettei se ainakaan innostanut aamupalalle.

Vointi on koko päivän ollut vähän kiikun kaakun, mutta onneksi Targetin reissulla Starbucksista napattu venti-kokoinen caramel apple cider auttoi ainakin henkisesti. Targetista lähdettiin hakemaan lahjaa Miken pikkusiskolle, Hannahille, sillä olemme huomenna menossa viimeinkin viemään joululahjat Miken äidin luo Walesiin (siis ihan Wisconsinin Walesiin). Tyttö keräilee Littlest Pet Shop -sarjaa, joten ostimme lemmikeille pienen leikkitalon. Mukaan tarttui myös pieni pehmeä lahja ystäväni upouudelle vauvelille..! Miken äidille (ja Miken isäpuolelle) on luvassa veitsisetti ja tuoksukynttilä... Erikoinen yhdistelmä? Miken äidin luona on tarkoitus aterioida ja sitten illemmalla pitäisi jaksaa siirtyä juhlistamaan vuoden vaihdetta Miken kaverin luo. Tai ainakin iltaa viettämään, en tiedä vielä kauanko me aiomme paikan päällä hengailla. Ei mitään sen kummempaa biletystä, jotain nörttimeininkiä, oletan?

Loppukevennyksenä Ivan Julma:

5 kommenttia:

KohuKaunotar kirjoitti...

Hei,
Ruusuverho nayttaa tosi natilta. mulla taitaa olla noi samat punaiset pyyhkeet...onko ne Bed Bath & Beyondista?
Hyvaa Uutta Vuotta! :)

Johanna kirjoitti...

Kummatkin urokset? Tarkoitatko toisella nyt Iivana Julmaa vai onko siella Miken lisaksi joku toinenkin ihmisuros?

Mukavaa uutta vuotta!

Jenni kirjoitti...

KohuKaunotar,
Eiiii mitään muistikuvaa mistä noi punaiset pyyhkeet on... Epäilen kyllä että ne on varmaan ehkä jostain Targetista tms. Aika monet pyyhkeet oon tuonut Suomesta (Usassa hyvät pyyhkeet ovat mielestäni kiskurihintaisia)... Hyvää uutta vuotta myös sinne!

Johanna,
Ihan yks ihmisuros täällä vielä ainakin toistaiseksi pyörii (onneksi), kissa on sitten se toinen. Leikkaamaton kolli. :D Ja hyvää uutta vuotta myös Lontooseen (vai Belgiassako olette?)!

Anonyymi kirjoitti...

Eikö teidän kylppärissä ole käsisuihkua? Siis bidee-suihkua?

Jenni kirjoitti...

Usassa ei ollut. Ovat siellä suurelta osin vielä melkoisen tuntematon käsite... Siellä oli itseasiassa alunperin vain seinässä pysyvästi kiinni oleva suihku... siis sellainen missä ei ollut minkäänlaista letkua.