torstai 2. joulukuuta 2010

Pohjanmaan aroilla...

Täällä sitä ollaan taas Pohjanmaalla, äidin ja isän "hellässä hoivassa" (ja hyvillä herkuilla, kuten joulutortuilla). Saavuin jo varhain iltapäivällä puolillaan olleessa junassa (mukavaa vaihtelua) tänne S-joelle ja matkalla maisemat olivat kyllä sen verran kauniit (kun kyseessä ei ollut pelkkää metsää), että piti vähän räpsiä puhelimella kuvia.

Jossain Parkano - Seinäjoki välillä

Luvassa on hyvän ruuan lisäksi ratsastusta huomenna ja sen päälle saunaa. Lauantaille ei vielä ainakaan ole mitään suunnitelmia ja sunnuntaina sitten hiippaillaan takaisin Tampereelle, jotta saadaan jotain sapuskaakin itsenäisyyspäivänä - joka meneekin sitten ehkä jopa pakatessa. Normaalistihan pakkaan niin, että laukku menee kiinni vasta siinä vaiheessa kun auto jo odottaa ovella... Tällä kertaa voisi lähteä vähän järjestäytyneemmin. Aion ottaa mukaan harvinaisen vähän tavaraa...

Tänään kävin ostamassa Mikelle sellaisen mustan, punaisella jussikuviolla (siis salmiakkikuviolla) varustetun t-paidan ja samalla itselleni sellaisen hienon helakoristeisen kaulakorun. Aion laittaa sen kaulaani matkalle (notta tietävät mistä ne komiat tuloo). Ostin myös vedenkestävää ripsaria matkaa ajatellen (toivottavasti se ei ole aivan yhtä tehokkaasti silmiin jämähtävää kuin aiemmin hankkimani Lumene, joka ei lähtenyt silmistä muuta kuin kulumalla) ja käsivoidetta. Miken pistän ostamaan mulle suosikkishampooni ja hoitoaineeni jo valmiiksi (niitä ei edelleenkään saa Suomesta), koska mikään suihku ei tunnu niin hyvältä kuin se lennon jälkeinen suihku. Ah. Ikävä kyllä Mikellä ei ole vapaata ennen kuin vasta 12. päivä, joten emme varmastikaan paljon toisiamme näe ennen sitä... Seitsemännen sai sentään vapaaksi, että pääsee vaimonsa noutamaan.

Jänskättää!

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

No joo, metsäähän tuokin on... ainakin muutamien kymmenien vuosien päästä.

Satu kirjoitti...

Mäkin saan huomenna nautiskella saman pätkän kauniita maisemia. :) Mahtavaa Usan reissua ja ihanaa joulua. Toivottavasti pystyt nauttimaan joulusta sielläkin, vaikka oletkin kaukana. Kerro sitte kaikki lentomatkasta, tsemppiä siihenkin! :)
Meilläkin saattaa muuten Usan matkat lisääntyä, kun veljeni muuttaa sinne tammikuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanaa matkaa! Ja toivomuksena paljon kuvia jenkkien taloista joulukoristeineen, jotka tuntuvat vaan lisääntyvän vuosi vuodelta :)

T. Kookos

Jenni kirjoitti...

Heh, olispa ollu kiva tosiaan vaan muuttaa sinne... mutta ei oo meille naimisissa oleville helppoo o_O