sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Viikonloppu (melkein) takana

Aterian jälkeen poistumme Tampereelle ja matkavalmistelut alkavat. Pyykkejä on pesty täällä äidin toimesta oikein urakalla ja suurin piirtein kaikki pitäisi nyt olla puhtaana ja valmiina matkaan. Ongelma on vaan se, mitä ottaa mukaan, koska näköjään nykyään voi ottaa ilmaiseksi ainoastaan 23kg matkalaukun + 8kg lentolaukun... Kun ennen olen muistaakseni saanut 8kg lentolaukun ja ruumaan 2 laukkua joissa sai olla yhteensä jopa huimat 55 kiloa tavaraa. Noin niinkun vertailun vuoksi.

Perjantaina kävin ratsastamassa, mikä ei sekään sujunut täysin vailla sähellystä. Unohdin nimittäin kengät (ratsastuskengät) kotiin ja jouduin kapuamaan hevosen selkään skeittikengissä (ei sillä että olisin koskaan skeitannut, mutta kengät ostin joskus vuonna nakki kun ajattelin niiden olevan cool). Tunnin juuri alettua isä saapui paikalle oikeiden kenkien kanssa, jotka vaihdoin sitten lennossa hevosen selästä käsin. Tulipahan sitäkin kokeiltua... Onneksi oli rauhallinen ratsu alla niin vältyttiin suuremmilta ongelmilta...

Ratsastuksen jälkeen saunoin, oikein antaumuksella. En ole pitkiin aikoihin saunonut, mutta saunon aina jouluna, oli mikä oli, joten tämä oli nyt sitten vähän niinkun joulusaunat varastoon. Tekipä hyvää. Iho tuntuu aina ihan erilaiselta saunan jälkeen... mmm-mmm.

Auringonlasku

Kauniita, talvisia auringonlaskujakin on saatu ihailtua... En ole huomannut kysyä onko Wisconsinissa lunta, mutta ainakin joku aika sitten pääsivät siellä uutisiin jonkun lumimyrskyn takia... Tosin silloin ei ollut Milwaukeen alueella satanut. Kyllä jouluna ainakin lunta pitäisi olla! 

Eilen äiti innostui viemään rakkaan mussukkansa (eli minut) KappAhliin "ostamaan jotain kivaa" ja aikamoisen sovitusrumban jälkeen käteen tarttuikin mielenkiintoinen toppi/t-paita viritelmä ja varsin jännittävät kiiltävän mustat kapealahkeiset housut (jättitakamuksesta huolimatta). Aiemmin KappAhlista ostamani mustat farkkulegginsit ovat jo sen verran käytössä kulahtaneet, että ovat paikoin muuttumassa harmahtaviksi... tosin aion ne ottaa matkalle jalkaan, sillä ne ovat pehmeät ja mukavat päällä. 

Pitäisi vielä pakkauspuuhien lisäksi yrittää leikata ja lakata kynnet (etteivät katkeile matkalla), viimeistellä joulukortit ja heittää ne postiin, laittaa tukkaan sävyteshampoota vähän väriä piristämään ja päivittää uusimmat kuvat Galaxin nettisivuille. Liekö jotain muuta?

PS. Suosittelen lataamaan itsellenne IHANAN pöllökalenterin täältä!

Ei kommentteja: