torstai 28. huhtikuuta 2011

Ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin

Joskus nuorempana uskoin karmaan. Imin inspiraatiota ehkä hieman wiccastakin ajatellessani, että kyllä tehty hyvä tulee takaisin ja paha vielä pahempana. Rikoin n. ala-asteikäisenä myös muutamia peilejä. Pikkuisia peilejä, mutta peilejä kuitenkin. Peilin särkemisestähän pitäisi seurata 7 vuotta epäonnea. Mutta jos sirpaleet puolestaan tuottavat onnea, niin kumoavatko nämä kaksi toisensa? En tiedä, mutta tuntuu, että omalla kohdallani pienintäkin onnistumista seuraa aina kasa negatiivista. En myöskään tietääkseni ole tehnyt koskaan vielä mitään sellaista, mikä oikeasti takaisi sen, että en ikinä onnistu nauttimaan mistään hyvästä asiasta puolta tuntia kauempaa...

Tänä aamuna iloitsin siitä, että Kela oli viimeinkin saanut päätettyä, että saan todellakin yhä nauttia Suomen sosiaaliturvasta ja iloitsin siitä, että sain tietokoneeni tullista ilman minkäänlaisia maksuja. Iloitsin siitäkin, että palkkani oli jo tupsahtanut tilille.

Olin jo onneni kukkukoilla enkä malttanut odottaa, että pääsisin kotiin ja hyvällä tuurilla jopa soittamaan videopuhelun Mikelle (kannettavani kun ei ole enää Win 7 jälkeen niihin suostunut), mutta kappas vaan, näyttö tuumasi vain että "no signal". Kaikki näyttäisi olevan kunnossa koneen sisällä, näytönohjaimen tuuletin pyörii, muutkin tuulettimet pyörivät, kone ei piippaile, dvd-asema avautuu... Mystistä. Haiskahtaisi siltä, että näytönohjain on ehkä rikki, tai jotain vakavampaa... näppäimistökään ei tunnu saavan virtaa. Yäh.

Viikkojen odotus ja jännitys palkittiin pettymyksellä. Isolla pettymyksellä. Tulevasta viikonlopusta piti tulla vallan mainio, koska kuvittelin pääseväni vihdoinkin viettämään aikaa amerikkalaisten tuttavieni kanssa WoWin merkeissä... Nyt pitää keksiä taas kerran joku Plan B... Tyhmänä muutin kannettavankin pöytäkoneen tieltä pois, joten istun nyt keittiön työtason ääressä, kun tuo toimimaton jättiläinen nököttää omien puolet työpöydästäni...

PS. Onnistuin myös menettämään vasemman jalan pikkuvarpaasta sentin siivun nahkaa tälle paholaiselle... kaksi laastaria myöhemminkin se vuotaa verta. Ärrrh.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Blaah... ehdin jo iloita puolestasi, mutta onneksi kuitenkin palkka ainakin pysyy tililläsi ja Kelakaan ei varmaan päätöksiään muuttele :) Toivottavasti saat koneen pian toimintakuntoon! Ja hyvää myöhäistä pääsiäistä / aikaista vappua!

Jenni kirjoitti...

Toivotaan joo, tosin Kela repäisi ja lähetti nyt vielä kirjeen, missä haluavat että selvitän päivälleen ulkomaanmatkani vuodesta 2005 alkaen... vaikka selvitin ne kertaalleen jo niin hyvin kun voin. Huoh... Ei ne lakkaa vainoamasta mua.