perjantai 1. huhtikuuta 2011

Mitä olenkaan puuhastellut?

Aloitin tänään klo 10 uudessa työssäni assistenttina taiteen ympäröimänä. Seuraavat 3,5 kuukautta työskentelen 9-16 tehden pääasiassa erilaisia toimistotöitä ja emännöiden näyttelyiden avajaisia. Tänään päiväni koostui lähinnä kierroksesta, minkä aikana tutustuin paikkaan paremmin ja vilkaisin taidetta. Jonkin verran pääsin jo työnkin makuun oikolukiessani uudistuville nettisivuille tulevaa tekstiä. Kaikki vaikuttivat todella mukavilta, mikä on ehdottomasti hyvä alku!

Töiden aloittamisen (ja hivenen parantuneen rahatilanteen kunniaksi) kävin vihdoin ja viimein ostamassa itselleni tarjouksesta OBH Nordican monitoimikoneen, jollaisesta olen haaveillut jo vuosia. Testasin laitetta tekemällä mustikka-banaani-smoothien ja nams, ihanaa oli. Alan tehdä smoothieita nyt joka päivä, se on helppoa, herkullista ja nopeaa. Nyt pääsen myös vihdoinkin postittamaan jo kuukausi sitten arvotut arpajaisvoitot! Ärsyttää, mutta tähän asti joka sentti on mennyt välttämättömyyksien ostoon. Vielä kuukausi tässä nyt muutenkin pitää sinnitellä, ennen kun tilille napsahtaa ensimmäinen Ihan Oikea Palkka.

Ostin myös hedelmä- ja marja-arsenaalin lisäksi jo perinteeksi muodostuneet 2 Reilun Kaupan tulppaanikimppua, tällä kertaa hennon vaaleanpunaisia ja voimakkaan violetteja. Wanhat lattemukit toimivat yllättävän hyvin tulppaanimaljakoina!

Pohjanmaanreissu meni hyvin ja aktiviteettiäkin riitti. Lauantai-illan ja sunnuntain puuhastelin lähinnä koiran kanssa niitä näitä, maanantaina kävin moikkaamassa ja ratsastamassa kaverin hevosta, tiistaina kävin tallilla ja ratsastin Hornet-heppaa, joka oli miellyttävä tuttavuus tallissa sähläämisestä huolimatta. Keskiviikkona ajelin Kaustisille navigaattorin turvin, enkä edes eksynyt. Reitti oli tosin aika erikoinen ja kävinkin mm. Kauhavalla, Teerijärvellä ja Evijärvellä siinä samalla. Ruotsin kieliset kyltit hämmensivät Kaustista lähestyttäessä.

Ystäväni tuore (reilu 3kk) vauva oli kaiken kaikkiaan suloinen, vaikka vauvelilla paha päivä olikin ja kirkua piti oikein urakalla. Sain kuitenkin jossain vaiheessa vauvan hypnotisoitua uniseksi helistimen avulla... Jotain hyötyä siis tästäkin akasta on, mitä tulee lasten kaitsemiseen. Vauva sai lahjaksi sievän mekon ja koristeelliset sukkahousut, jotka otettiin hyvin vastaan. Usan tulijainen jäi tietenkin Tampereelle, joten sekin pitää vielä laittaa postiin menemään. Hyvä minä.

Torstaina puuhastelin vielä puudelin kanssa ennen lähtöä ja kipitin vähän ennen viittä junaan, joka oli vain 10 minuuttia myöhässä - ihme kyllä.

Viikonlopulle ei ole mitään sen suurempaa ohjelmaa, koska tietokoneeni ei EDELLEENKÄÄN ole saapunut Tampereelle asti, missä lie kuppaa. Olisi mukava jos joku kavereista ehtisi pyörähtää kahvilla. Mikäli tunnen oloni reippaammaksi huomenna, kuin mitä tänään, taidan käväistä siellä postissa postittelemassa.

Hyvää viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua myös sinne, kiva kun työt ovat alkaneet hyvin!!! Täällä maistuvat smoothiet myöskin, pitäisi vaan testailla uusia "reseptejä" olen jumittunut banaani/jogurtti/vadelma/omenamehu - linjalle...