tiistai 26. huhtikuuta 2011

Rantakuntoon 2015 ja muita hullutuksia

Kaiken pääsiäismässäilyn jälkeen olo oli plösö. Siis oikein todella plösö. Asiaa ei auttanut yhtään kaverin salakavalasti napsitut kuvat, joissa ratsastin iloisesti pönöttäen. Ajattelin, että rantakuntoon tässä on kyllä päästävä, ennen kuin elimistö hidastuu siihen pisteeseen, että se on vielä haasteellisempaa kuin nyt. En suinkaan tähtää rantakuntoon täksi kesäksi, mutta ajattelin, että 2015 voisi olla suhteellisen realistinen tavoite. Eipä sillä, en kyllä ole koskaan ollut mikään bikinibeibe ja rannalla röhnöttäjä. Mutta kyllä tästä kiloja voisi muillekin jakaa. Nyt tähdätään terveellisempiin välipaloihin!


Äidin tekemä sämpylä, 2 teelusikallista rypsiöljyä, 17% mozzarellaa, pinaattia, basilikaa ja kirsikkatomaatteja osoittautui erittäin herkulliseksi ja toimivaksi töiden jälkeen nautittavaksi välipalaksi. Viime aikoina kaupassa pörränneet espanjalaiset pikkutomaatit ovat olleet aivan käsittämättömän herkullisia. En saa niistä tarpeekseni!


Kaupasta lähti tänään mukaan myös cashew-pähkinöitä ja orgaanista Yogi Tea Bedtime-hauduketta, joka sisältää fenkolia, kamomillaa ja rohtovirmajuurta - joka wikipedian mukaan tuoksuu jalkahielle ja villitsee kissoja. Onneksi hauduke itsessään ei tuoksu (tai maistu) jalkahielle, eikä naapurin kissatkaan vaikuta oven takana mouruavan...


Jalkahiestä ei tänään kärsitty, sillä jalassa oli uudet, kepeät kengät, jotka tarttuivat mukaan Pohjanmaan reissulta... Kenkien koko on todellakin siro 41, mutta puolustukseksi sanottakoon, että normaalisti jalkaani sopii 39-40. Kenkien väri on äärimmäisen hento harmaanvioletti.

 Postiluukusta pärähti tänään myös arvonnassa voitettu puteli BHA-kuorintaa...

Hassua sinänsä, bongasin jonkun "voit voittaa kosmetiikkaa" -tyyppisen jutun Facebookin kautta. Sivu oli uunituore, tykkäsin siitä, heitin jotain kommenttia johonkin ja voitin ilmeisesti toiseksi ensimmäisen arvonnan, mitä sivustolla oli järjestetty - melkein samana päivänä kun liityin. Melkoista tuuria? Tuurihan ei ole niitä elämäni vakiovarusteita alkuunsakaan... Kyseessä on Paula's Choice -sarjan 1% vahvuinen BHA kuorintageeli. Kokeilin sitä jo, mutta suosittelivat käyttämään sitä joka ilta. Ajatus "happokuorinnasta" hieman karmaisi noin alkuun, mutta onneksi tuotteessa ei ollut mitään järkyttävää tuoksua, eikä se tuntunut muutenkaan mitenkään pahalta. Laitoin ainetta nyt lähinnä T-alueelle, noin kokeilumielessä. Saas nähdä kuinka käy!

Töissä oli kiireinen ja stressaava päivä, joten nyt aion nautiskella uniteetäni ja painua pehkuihin ihmisten aikaan (eli ennen puolta yötä)!

3 kommenttia:

Ilmi kirjoitti...

Onnea rantakuntokuurille!! Itsellänihän on tavoite rantakuntoon vuodeksi 2030! ;)

Mutta siis tiedän todellakin plösö-tunteen. Se ei ole kiva tunne se. Toivottavasti onnistut tavoitteessa, että olo kohenee ja plösö-fiilis lähtee matkoihinsa. :) Kukahan muakin potkasis persuksille, että saisin vähän kans karsittua ruokavaliosta epäterveellisyyksiä pois.

Nipsu kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä noi leivät, nam! :9

Salla kirjoitti...

Kappas, tuota samaa Paula's Choice -kuorintaa olen itse harkinnut. Jään mielenkiinnolla odottamaan mielipidettä tuotteen tehosta!