maanantai 18. huhtikuuta 2011

Vaikeaa!

Maanantai on täällä taas. Aamu otti koville. Yöllä valvoin sormi F5-näppäimellä vaalituloksia kyttäillen ja sen jälkeen miettien, että mihinköhän täältä lähtis, jos pahimmat uhkakuvat toteutuvat ja armas Soinimme päättää muokata maahanmuuttolakeja haluamikseen... Aamu otti koville myös siksi, että jokin ärsytti eilen illalla kuumeen pintaan ja päivällä yskin verenmaku suussa. Yö meni pyöriskellen vuoroin kuumana, vuoroin kylmänä. Onneksi kävely töihin auringonpaisteessa teki tehtävänsä.

Tuossa vasemmalla kuvassa on ihana Sirkku Lumi -postikortti, jonka sain suoraan taiteilijalta itseltään mukavalla alennuksella. Lumin työt ovat ihania, värikkäitä, unenomaisia ja niissä on mitä söpöimpiä eläinhahmoja! Taitelijan nettigalleriasta saa vähän osviittaa siitä kaikesta ihanuudesta...

Aloitin myös jo vapun juhlinnan siman ja (järkyttävän kalliin) tippaleivän merkeissä ja pääsiäistä olenkin juhlinut jo ainakin kaksi viikkoa erilaisin suklaaherkuin. Ja vatsa kasvaa... Ja kasvaa vielä lisää, kun suuntaan pääsiäiseksi Pohjanmaalle nautiskelemaan äidin tekemistä munkeista...

Rahatilanteeni on vihdoinkin alkanut vähän helpottamaan ja olen jo ilahduttanut äitiä maksamalla velkani takaisin. Saa nähdä kuinka käy kun joudun tästä lähtemään tulliin selvittelemään oman vanhan tietokoneeni tullauskustannuksia. Sain nimittäin tänään tiedon siitä, että se on todellakin Vantaalla tullissa. Soitettuani sinne sain myös kuulla, että tapaus tulee olemaan ongelmallinen, koska kyseessä on vanhaa omaisuuttani... Jokin arvo ja todisteet siitä mistä ja milloin mitäkin on hankittu, pitäisi myös olla. Eipä varmaan käynyt mielessä silloin kun vuosia sitten sen jo postitin Usaan... missä sitä jouduttiinkin sitten tuunaamaan jo ihan senkin takia, että joku oli matkalla potkinut siitä takapaneelin p*skaksi.

Eihän mulla taida mikään koskaan helppoa ollakaan?

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Joo Norjaan oli jo aika lailla tulijoita ystäväpiiristämme. On toi jännä että joudut omista kamoistasi maksamaan tullia, näin kävi myös miehelleni kun hän lähetti vaatteitaan ja kirjojaan Norjaan. Toivottavasti saat koneen pian omaan kotiin!

Jenni kirjoitti...

Sanoppa muuta... tosi nihkeää :S

Johanna kirjoitti...

Onneksi yksi puolue ei yksistaan tassa maassa pysty mitaan paattamaan, ei hyvassa eika huonossa. Mutta mielenkiintoisia aikoja elamme, tosiaan.