lauantai 23. huhtikuuta 2011

PääsiäisLOMAlla

Äidin pääsiäisasetelma parvekkeella

Saavuin siis torstai-iltana tänne Pohjanmaan aroille jälleen kerran. Äiti oli pääsiäisen kunniaksi pyöräytatänyt mahtavan Briitan tortun ja sitä maisteltiinkin heti ensi tilassa. Eilen vietin tallilla reilut 2 tuntia mitä mainioimmassa säässä; aurinko paistoi ja lämmintä oli juuri täydellisesti n. 17 astetta. Ratsastin pitkästä aikaa Kaptalla, mikä oli ihan mukavaa. Tallilla oli vuokrauspäivä ja tupa täynnä porukkaa, mutta sain silti suurimman osan tuntiani ratsastaa ihan ylhäisessä yksinäisyydessä maneesissa. Kentällä oli sen verran porukkaa, etten sitten sinne lähtenyt, vaikka sää olisi suosinutkin.

 
Kapta (hikisenä)

Kuuma oli kyllä sekä hevosella, että ratsastajalla kuten kuvasta (ainakin hevosen osalta) näkee. Osa porukasta ratsasti ihan vaan t-paita päällä ja mulla oli vielä kevyt takkikin... Virheliike siis.

Tänään lähden pyörähtämään vähän keskustassa, sillä pääsiäinen ei kyllä ole pääsiäinen ilman kunnon yllätysmunaa! Sitä lähden hakemaan ja samalla saatan pyörähtää jossain muuallakin. Noin muuten olen ottanut rennosti ja lomaillut, puuhastellut puudelin kanssa ja nukkunut melko hyvin.


(Vastapesty puudelini ja iskän sukat)

Mukavaa pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja: