lauantai 1. lokakuuta 2011

Viikonloppuvieraita

Täällä on täyden oloinen talo, vaikka lukumäärämme lisääntyikin vain kolmella. Vanhempani ja nuorempi isosiskoni tulivat yökylään puudelipojan suureksi riemuksi. Amerikkalainen puolestaan riemuitsee 2 valtavan piparkakkupurkin, 48 pullan ja Britan tortun vuoksi... Pakastimesta löytyy nyt myös isän tekemä lasagne, 20 lihapullaa, 8 ruisleipää (reikäleipää) sekä pari kiloa (?) kaurapaloja... Ei varmaan tarvi aivan heti ostaa leipää.

Ulkona on upea aurinkoinen ilma ja syksyn värit pääsevät valossa oikeuksiinsa. Olen (laiskana) napsinut muutamia kuvia parvekkeelta ja koiraa ulkoiluttaessani nautiskellut syksyn raikkaan kirpeästä ilmasta. Eilinen oli poikkeuksellisen lämmin, muka 20 astetta, mutta ei se samalta tuntunut kuin kesällä. Lämmin silti! Kävelin koiran kanssa tunnin pitkin rauhallisia puistopolkuja ja nautiskelin ihanasta punakeltaisesta maisemasta... Kyllä tämä syksy on ihmisen parasta aikaa - kun ei sada ihan jatkuvasti.

Päivällinen on pian valmis, kiitos isän. Herkullinen lohi appelsiinikastikkeella ja perunoilla kutsuu aivan tuota pikaa... Mmmm... Maanantaina pitää kyllä alkaa ottamaan kurinpalautusta tämän kaiken mässyttämisen jälkeen... Varmaan tuo viimeisen kuukauden tai parin  aikana kadotettu 4,5 kg on tullut jo takaisin, en uskalla enää vaa'alle mennä...

Sain muuten todella huomaavaisia ja käytännöllisiä syntymäpäivälahjoja (näin jälkikäteen), vaikka niitä nyt en kyllä enää odottanutkaan saavani. Ihanat kummini ostivat kätevän sähkövatkaimen (kenen kummit muistavat kummilastaan vielä 28-vuotiaana?) ja vanhempani ja siskoni ostivat yhdessä todella vinkeän (matkailuaiheisen) silityslaudan ja hienon turkoosi-valkoisen silitysraudan! Saimme myös kaikenlaista muuta kätevää, kuten pastakauhan ja kahvipaketin, sekä kätevät pihdit, joilla voi esim. käännellä lihaa pannulla.

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja: