maanantai 3. lokakuuta 2011

Aktiiviaamu

Heräsin tänä aamuna jo puoli yhdeksän saatuani tekstarin Ioannalta, jolle olin luvannut koulua varten haastattelun. Tapaaminen oli sovittu puolelle päivin kaupungille, mutta lähdin matkaan hyvissä ajoin (vähän liiankin aikaisin), koska lähdin viemään starttirahan tilitystä työkkäriin oikein henkilökohtaisesti - vain jättääkseni sen työkkärin alakerrassa olevaan postilaatikkoon, minne se kuulemma kuului. Kameran unohdin tietenkin kotiin, vaikka tarkoitukseni oli se ottaa mukaan, joten jouduin tyytymään köppäisiin kännykkäkuviin matkalla tapaamiseen.

Yksinäinen kalastaja.

Synkkä päivä. Onneksi ei satanut.

En ymmärrä miksi olin valinnut päälleni vain 3/4-hihaisen takin. Takki on kyllä vuorillinen ja muuten lämmin, mutta brrrr, tietenkään en ottanut mukaan minkäänlaisia hanskoja. Eipä sillä, en kyllä omistakaan mitään tarpeeksi pitkävartisia hansikkaita... Palelin siis onnistuneesti koko matkan "Waynelään", missä olikin sitten puolestaan saunamaiset tunnelmat. Plaah. Olin myös onnistuneesti n. 30 minuuttia etuajassa...

Haaveilen Aarikan lahjakortista nykyään.

 Vihreä hunajatee ja jätticookie.

Tee ja jätticookie maksoivat 4,60 (huh), mutta onneksi sain samalla lueskella odotellessani lehtiä, mikä korvasi vähän huikeaa hintaa. Oli toisaalta kiva olla välillä liikkeellä yksinään ja puhua suomea jollekin joka ei ole koira tai jompi kumpi vanhemmistani! Istuskelimme kahvilassa pari tuntia ja puhuin varmaan liikaakin, mutta hyvässä seurassa sitä juttua tulee... Santsikupin sai muuten eurolla, se lämmitti mieltä. 

Olisi oikeastaan ihan kiva ottaa tavaksi käydä joskus istumassa ihan vaan teellä ja lehtiä lukemassa omin päin... Siinä on ideaa. 

Oli muuten omituista tulla kuvatuksi - etenkin kun en itse nähnyt ollenkaan millaisia kuvia oli tulossa. Ahdistava kokemus sinänsä, koska en ole mitenkään kovin kuvauksellinen ja epäilen näyttäneeni syöttöporsaalta... Mutta ehkä se kuva ei nyt ole tässä se olennaisin juttu! Toivottavasti journalistiopiskelija sai kaiken tarpeellisen irti haastattelusta ja onnistuu kynäilemään siitä hyvän jutun. 

Kiitos kun kävit!

1 kommentti:

Ioanna kirjoitti...

Oli mukava käydä siellä! Tulin siihen lopputulokseen, että Tampere on kiva kaupunki ja sinä oikein hyvää seuraa. Vaikka meidän jutustelu liittyikin suurimmaksi osaksi haastatteluun - mutta olit myös hyvä haastateltava. :) Katsotaan, millaisen jutun saan aikaiseksi, aineisto ainakin on hyvä!

Ja kuvia laitan sulle tulemaan kyllä heti, kunhan ehdin ne koneelle laittamaan. :)