tiistai 11. lokakuuta 2011

Hämärissä tunnelmissa

Illan istuminen kynttilänvalossa kuulostaa romanttiselta, kunnes siihen yhdistetään kahden tietokoneen näytön kylmänkelmeä valo ja tasaisin väliajoin kuuluvat "klik" -äänet (tai vaihtoehtoisesti erilaiset karjahtelut, sotahuudot ja miekkojen kalahtelusta syntyvät sulosoinnut). Ehkä tässä pitääkin tosiaan säästää sähköä kun toinen näistä tehomyllyistä on päällä 24/7..? Toisaalta, kumpikohan tulee kalliimmaksi, sähköt vai kynttiläkokoelmat?

Tämä päivä meni aika pitkälti nukkuessa. Yöllä en meinannut saada millään unta. Ei nukuttanut. Tai sitten nukutti, mutta oli kylmä. Tai kuuma. Hikoilin, palelin, näin hämäriä unia, pyörähtelin ympäriinsä ja aloinpa siivota keittiötäkin jossain välissä, vaikka tarkoitukseni oli vain juoda lasillinen vettä. Tämä muutaman viikon kestänyt on-off-flunssa saisi puolestani lähteä paremmille maille, sillä alan olla todella kyllästynyt rohisevalta tuntuvaan hengitykseen, yskään ja santapaperikurkkuun. Yritän varata lääkärille aikaa torstaina, kun silloin se kuulemma on mahdollista. En kyllä tiedä onko siitä mitään hyötyä. Etenkin kun en halua mitään antibioottikuureja kun ne ovat aina oma riskinsä (olen allerginen monille aineille mitä antibiootit yleensä sisältävät).

Eilen kävimme reippaana hakemassa Miken oleskeluluvan passiin ja pyörähdimme maistraatissa ja Kelalla samalla reissulla. Kelakortti on tulossa pian ja asumistukea saamme sitten viimeinkin molemmat. Paljon on vielä tehtävää Miken osalta, kuten pankkitilin avaaminen, työnhakijaksi ilmoittautuminen, opiskelupaikkojen katseleminen ja muut sen sellaiset, mutta onneksi perusasiat alkavat nyt olla kunnossa!

Jos sairastelua ei lasketa, alkaa tilanne näyttää kaikin puolin aika mukavalta... näissä hämärissä tunnelmissa.

Ei kommentteja: