maanantai 17. lokakuuta 2011

Miinusta ja plussaa

Näin maanantain kunniaksi ajattelin koota pienen listan (koska rakastan listoja) asioista, jotka ottavat jollain tavalla päähän -juuri nyt-.

1. Ihmiset, jotka eivät osaa yskiä käsi/nenäliina suun edessä (havaittu tänä aamuna laboratoriossa).
2. Ihmiset, jotka kiilaavat bussiin hinnalla millä hyvänsä.
3. Tiskivuori, jonka ei pitänyt olla tuossa enää aamulla.
4. Aikainen herätys hieman nihkeästi nukutun yön jälkeen.
5. Ankean harmaa sää, joka tuntuu olevan nykyään enemmän sääntö, kuin poikkeus.
6. Hirmuisen pirtsakat ihmiset. (Anteeksi.)
7. Tyypit, jotka nössöilevät ja käyvät anonyymeinä kommentoimassa ihmisten blogeihin jotain loukkaavaa, inhottavaa, turhaa tms. (Kyse ei ole omasta blogistani, ihme kyllä.)
8. Vaikeus pukeutua oikein, koska aina on joko kylmä tai kuuma.
9. En ole löytänyt mitään uutta, hyvää musiikkia pitkään aikaan.
10. Vaatekaappini sisältö on masentava ja kaipaisi pikaista päivitystä.
11. Väsyttää. Koko ajan.
12. Sinnikäs virukseni jatkaa sinnikkäästi sinnittelyä. Blörgh.
13. Liian vähän hyllyjä/kaappeja kodissa.
14. Mikelle eilen ostamani Icepeakin takki olikin maanantaikappale ja joudun palauttamaan sen saadakseni 100% ehjän takin tilalle... ÄRH.
15. Päätä särkee neljättä päivää putkeen.

Tasapainon nimissä mainittakoon nyt myös jotain myönteistä:
1. Ostin viikonloppuna kauniin viirivehkan.
2. Jääkaapissa on suklaamannapuuroa.
3. Tee on taivaallista.
4. Olen ottanut viime syksynä äidin ostamat Vagabondin saappaat taas käyttöön.
5. Puiden lehdet ovat upean värisiä.
6. Näen vanhimman isosiskoni huomenna, pitkästä aikaa.
7. Näen armaan puudelini jälleen torstaina.
8. Viikonloppuna on ohjelmassa päivä tallilla miehen kanssa - joka aikoo ratsastaa.
9. Tänään voisi olla saunailta.
10. Katsoin eilen pitkästä aikaa Bowfinger-leffan (mm. Eddie Murphy) ja nauroin.

Nyt aion juoda aamun ensimmäiset teet (kun en ehtinyt ennen labrassa käyntiä keittää) ja paneutua uuteen Marie Claireen... joka tosin kannustaa lähtemään ostoksille...

7 kommenttia:

Kristina kirjoitti...

Hei- olipas hyva idea laittaa plussia miinuksien peraan! Mulla oli eilen niin kamala paiva etten kyennut muuta kun ajattelee mun omia 'miinuksia'. Pitaisiko tanaan listata mun elaman plussia? Listan karkeen ehdottomasti mun ihana koira joka talla hetkella on mun profiilikuvassa.
Mukavaa syksyn jatkoa :)

Mirja kirjoitti...

Riemastuttavaa löytää ihminen, joka myös rakastaa listoja!

Nimim. Ei blogikirjoitusta ilman listaa

(sanoisin myös, että tee kyllä kannattaisi vaihtaa kahviin, mutta en halua kuulua anonyymeihin loukkaajiin (kohta 7) vaikka en ano olekaan! ;)

Katje kirjoitti...

Kohtaan yksi: vielä parempi olisi, jos yskittäisiin/aivastettaisiin käsitaipeeseen, koska jos käsiin yskii, niin sitten seuraavaa ihmistä kätellessä siirtää kaikki pöpöt toiselle ihmiselle, tästä esimerkkinä kassat! Mutta joo, jos ei edes suojata mitenkään, hyi yök.

Kohtaan 10, sama juttu, kukakohan tulisi siivoamaan sitä mun kanssa? :)

Jenni kirjoitti...

Kristiina,
Meinasin jättää vain miinuksiin, mutta päätin puristaa ulos pari plussaakin - ja sitten niitä tulikin vähän enemmän :) Tuo hölmö amerikkalainen positiivisuus tarttuu.

Mirja,
:D Juon kyllä toisinaan kahviakin, mutta ikävä kyllä se yleensä sekoittaa mahani ikävästi ja siksi suosin teetä.

Katje,
Totta! Ideaalitilanteessa aivastettaisiin näppärästi nenäliinaan... Itse yritän aina välttää ihmisten kättelyä viimeiseen asti - mikäli tilanne ei sitä vaadi. Se sellainen täysin avonainen yskiminen/aivastelu on kuitenkin aivan kamalaa, siinä saa tartutettua porukkaa pilvin pimein kertaheitolla... :S

Marianne kirjoitti...

Millasesta musiikista sä tykkäät? Mainitse muutama suosikkiartisti?

Tarja kirjoitti...

Voin yhtyä moniin noihin miinuskohtiin. Kiilaavat ihmiset, argh! Tänään menin bussilla tytön kanssa keskustaan. Pysäkillä odotteli meidän kanssa vanhempi pariskunta sekä joku kolmekymppinen nainen. Kun bussi saapui, se pysähtyi melkein mun ja tytön kohdalle, mutta tämä vanhempi rouva kiilasi äkkiä eteen että ehtii ekana bussiin, mutta onneksi sen mies tarjoutui auttamaan tämmöstä raskausviikolla 37 olevaa naista saamaan rattaissa istuvan pian 4-vuotiaan bussiin. Hollannissa _yleensä_ ihmiset on tosi kohteliaita varsinkin raskaana oleville, lasten kanssa matkustaville ja vanhuksille, mutta löytyy täältäkin noita kiilamummoja, jotka Suomessa on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Jenni kirjoitti...

Marianne,
Jostain syystä kommenttisi oli mennyt odottamaan moderointia, samoin kuin tuo Tarjankin... Mutta tosiaan, musiikki. Mulla on itseasiassa yllättävän vaihteleva maku ja voin kuunnella melkein mitä vaan ihan onnistuneesti. Mieltymykset vaihtelee usein myös vuodenajan mukaan. Viime aikoina on YouTuben playlistillä ja puhelimessa soinut lähinnä Oh Land. Kuitenkin useimmiten tulee yleensä kuunneltua jotain rokkia/viikinkimetallia tms. ja koska Mike meillä yleensä vastaa musiikkitarjonnasta soi täällä aika usein esim. Rammstein, Rob Zombie, Megadeth, Sonata Arctica, Kamelot yms. Itse mainitsen vielä Färsaarilta kotoisin olevan eeppisen viikinkimetallibändin: Týr. :)

Tarja,
Kiilaajamummot lienee universaali-ilmiö... :S