perjantai 21. lokakuuta 2011

Hiljaisuudessa

Viikko onkin vierähtänyt hiljaisuudessa. Tiistaina siivoilimme kilvan, kunnes vanhin isosiskoni pöllähti alkuillasta yökylään. Oli todella mukava tavata siskoa pitkästä aikaa ja turista mukavia. Jotenkin nyt tuntui ensimmäistä kertaa siltä, että oikeasti ymmärsin siskoani ja meillä onkin vaikka mitä yhteistä. Emme ole koskaan aiemmin nähneet ilman perheemme muita jäseniä! Mike oli myös mielissään vierailusta, sillä siskoni puhui mielellään englantia ja suurin osa vierailusta sujuikin näppärästi englanniksi (mitkään asioiden hoitamiset Miken osalta eivät sitten ole englanniksi sujuneetkaan, siitä joskus myöhemmin lisää).

Sain myös alkuviikosta Ionnalta sähköpostiin kuvia, joita hän otti kun tapasimme jokin aika sitten haastattelun merkeissä. Olivat sen verran hyviä, että laitoin pari Facebookkiinkin, tässä esimerkkiä:

Keskiviikkona hoidimme kaupungilla asioita ja kävimme työkkärissä Miken asioita hoitamassa noin niinkun alustavasti. Siellä vain yksi (!) ainoa ihminen vastaa maahanmuuttajien kotouttamisasioista ja hoitaa siihen liittyviä haastatteluja, joten joudumme odottamaan nyt sellaiseen pääsyä vielä jonkin aikaa, ennen kuin tämä työpuoli/koulutus edistyy mihinkään. Samalla kävimme myös teellä ja pyörähdin pikaisesti Sokoksella haalimassa yhden huulikiillon ja rajauskynän viimeistä myöden kulutettujen edeltäjiensä tilalle. KappAhlista hain sukkia ja sukkikset. Aleksissa kävin kuolaamassa muutamaa laukkua, mutta jätin kuitenkin ostamatta! (Hyvä minä!)

Torstaina tunnit kuluivat johonkin ihan huomaamatta, kunnes olikin jo aika lähteä Pohjanmaalle hirvittävällä kiireellä. Odotan jännityksellä selviääkö basilikamme kotiinpaluuseen saakka, vai onko peli menetetty. Emme vielä oikein varmuudella tiedä koska palaamme, mutta jos kaikki sujuu hyvin, niin varmaan maanantaina, koska joudun taas varaamaan uutta laboratorioaikaa ja muuta hauskaa. Syy reissuumme tänne oli isän tänään ollut leikkaus, ihan vaan simppeli puuduttamalla tehty operaatio, mutta hän ei saa nostella tai kumarrella hetkeen, joten olemme täällä apuna kaikenlaisessa, kun äidilläkin on jalka paketissa...

Tänään kävimme pankissa ja pyörähtelimme vähän muutenkin kaupungissa ja Zizzistä jotain tarttui mukaankin, nimittäin yksi iiiiihanan tuntuinen, yksinkertainen valkoinen paita ja puoleen hintaan löydetty syys-/kevättakki. Tykkään.

Huomenna ohjelmassa on Miken kapuaminen hevosen selkään... saas nähdä kuinka käy.

1 kommentti:

Ioanna kirjoitti...

Tajusin juuri ,et unohdin vastata sun sähköpostiin, mutta tosi kiva, että tykkäsit kuvista. Noi kukkien edessä otetut oli munkin lempparit. :)