perjantai 28. lokakuuta 2011

Paranemaan päin

Kuvassa yllä viimepäivien tunnelma aikalailla kiteytettynä. Viikko on mennyt pääasiassa sohvalla/sängyssä puolihorroksessa. Pitkään jatkunut epämääräinen oloni kulminoitui nyt viimein oikein kunnon flunssaan. Tunnelmat eivät ole olleet häävit, mutta tänään olo on sellainen, että elämä ehkä vielä voittaa.

Viime päivät ovat menneet aika pitkälti lehtien parissa ja ikkunaostoksilla (netissä) aina kun aivotoimintaa on ollut tarpeeksi prosessoimaan jotain niinkin monimutkaista kuin nätit kuvat. Koiraakin on pitänyt jaksaa ulkoiluttaa, tosin Mike otti pari päivälenkkiä yksikseen kun rouva B ei meinannut pysyä tolpillaan. Joka tapauksessa, nättien kuvien toistuva katselu on aiheuttanut sen, että mieli tekee hankkia sitä ja tätä sekä itselle, että kotiin. Jotain olennaistakin pitäisi hankkia, kuten uusi suihku kylppäriin, koska edellinen on putoillut sattumanvaraisesti päähämme viime aikoina siihen malliin, että koko käsisuihku on halkeillut ja hajoillut iloisesti ja ruiskii nyt vettä joka puolelle... Hierova suihku voisi olla ihan mukava lisä, eikö?

Hampaiden kiristystä on viime aikoina aiheuttanut flunssan lisäksi myös se, että saimme hiljattain lappusen, missä ilmoitettiin vuokramme nousevan huimat 20 euroa/kk ensi vuoden alusta. Ngh! Ei mikään pieni korotus... Mutta muuttaakkaan ei kyllä taas jaksa, plus tämä asunto on vaan niin kiva... Parvekkeelle on suunnitelmissa kaikenlaista vekkulia ensi kesäksi - kuten kasvimaa!

Nyt on kuitenkin teen ja croissanttien aika... toivottavasti kykyni maistaa on jo palautunut!

2 kommenttia:

omppu kirjoitti...

Minäkin sain tällä viikolla vuokrankorotusilmoituksen, vuokrani nousee vuoden alusta vaatimattomat 55 €/kk! :( Muutto on sen jälkeen alkanut tuntua ihan varteenotettavalta vaihtoehdolta. Asunto on vaan niin kiva ja sijainti hyvä, etten millään haluaisi...huoh. :(

Jenni kirjoitti...

Hui sentään :O