keskiviikko 16. toukokuuta 2012

11 kysymystä

Satu haastoi mukaan vastailemaan 11 kysymykseen. Haastanpa siis myös mukaan kaikki ne, joita vähänkin kiinnostaa tämä tehdä. Valkkasin Satun kysymyksistä ne 11, joihin osasin edes jotenkin vastata, joten tässäpä ne...

1. Jos ihmisten pitäisi kuvailla sinua yhdellä värillä, minkä toivoisit sen olevan ja miksi? 
- Turkoosi. Väriterapiaa jonkin verran lueskelleena lainaan seuraavaa: "Turkoosin on sanottu vahvistavan immuniteettia. Väriterapiassa viilentävää ja rauhoittavaa turkoosia suositellaan ujoille ja aroille ihmisille; turkoosin värin sanotaan lisäävän itsevarmuutta ja auttavan keskustelun aloittamisessa. Turkoosin rauhoittavaa vaikutusta on käytetty myös hyperaktiivisten ihmisten hoitamiseen. Sillä on puhdistava ja tyhjentävä vaikutus.

Turkoosit värisävyt liittyvät kehittymiseen, muutokseen, metamorfoosiin, transmutaatioon; sisäiseen opettajaan; meditaatiossa turkoosia käytetään mielen avartamisessa ja pyrittäessä yhteyteen universumin kanssa. Väri nostaa henkisen kommunikaation tasoa.

Aurassa turkoosi väri ei ole normaali, mutta saattaa tulla esiin runoilijoilla ja mystikoilla. Se kertoo totuuden etsijästä, joka pyrkii puhtauteen, ei vain oman itsensä vuoksi vaan auttaakseen koko ihmiskuntaa.
"(Coloria.net)

Nuorempana minuun yhdistettiin usein punainen tai oranssi väri, enkä näin ollen oikein usko, että turkoosi on vieläkään se väri, jonka tuttavani liittäisivät minuun...


2. Tapaatko ennemmin a) lukea b) katsella maisemia c) kuunnella musiikkia ja fiilistellä matkustaessasi?
- Riippuu paljon matkustustavasta ja matkan pituudesta. Junissa luen (tosin yleensä lehtiä), autossa katselen maisemia, joskus musiikin tahdissa fiilistellen. Lennoilla katselen maisemia mahdollisuuksien mukaan, joskus luen, mutta yleensä katson leffoja, mikäli jotain siedettävää pyörii sillä hetkellä. Parasta kaikissa kulkuvälineissä on kuitenkin nukkuminen!

3. Vapaaehtoistyöhön ulkomaille, minne lähtisit?
- Jos se olisi mahdollista, lähtisin mielelläni vapaaehtoistyöhön jonnekin, missä voisin auttaa eläimiä tai vaikkapa hengailla vanhusten kanssa. Eurooppaan kuitenkin, todennäköisesti. Esim. Italia, Romania, Espanja tms.

4. Oletko mukana sosiaalisissa medioissa (FB, Twitter...)?
- Twitterin jaankin blogissani, FB on hieman yksityisempi. Blogillani ei ole FB-sivua, eikä varmaan tule olemaankaan, sillä en katso sitä tarpeelliseksi. Pinterestiä selailen säännöllisesti.

5. Telkkarin lempiohjelmasi?
- Emmerdale! (Tosin en katso sitä TV:stä..)

6. Minne matkustaisit uudestaan?
- Lähtisin mielelläni uudestaan Maltalle. Olin siellä aika nuorena ja haluaisin sinne nyt uudestaan, kun olen "vähän vanhempi". Se on pieni ja historiallinen saari, missä olisi mukava kuljeskella. Lähtisin uudestaan myös Portugaliin ja Itävaltaan, koska en muista niiltä reissuilta juuri mitään (olin pieni).

7. Siivoatko usein?
- Yleensä kerran viikossa tulee tehtyä isompi siivousurakka, muuten vähän tarpeen mukaan. Pölyä tuntuu tuppaavan koko ajan joka tuutista, joten enemmänkin varmaan voisi siivota...

8. Missä olet vuonna 2013?
- Todennäköisesti Tampereella ja vielä todennäköisemmin Suomessa. Haluaisin ehkä olla esim. Irlannissa, mutta tällä hetkellä kaikki riippuu aika paljon työtilanteesta ja siitä, miten Mike haluaa kouluttautua.

9. Mikä on pitkäaikaisin haaveesi?
- Pitkäaikaisin, jatkuvasti vaikuttanut haaveeni on oma hevonen. Muistaakseni toivoin sellaista ensimmäistä kertaa päiväkerhoikäisenä... Se on ehkä vielä saavutettavissa oleva unelma. Lisäksi haaveilen yhä ulkomaille (ainakin tilapäisesti) muutosta, maailman näkemisestä, matkustamisesta ja ylipäätään pitkästä ja onnellisesta elämästä, mutta toki oma hevonen + matkustelu/ulkomaille muutto voi olla hieman haasteellista sovittaa yhteen.


10. Lempivaatteesi?
- Hyvin istuvat, mutta silti mukavat tummansiniset farkut + rennohko paita, jossa on silti jokin juju.


11. Asutko nyt paikassa tai maassa missä voisit kuvitella asuvasi lopun elämääsi? Jos et, mikä olisi se unelmapaikka?
- En usko, että asuisin loppu elämääni ainakaan tässä asunnossa. Haluaisin nähdä vielä maailmaa, ennen kuin asetun mihinkään pysyvästi. En myöskään usko, että haluaisin asua aina kerrostalossa. Haaveilen yhä omasta talosta "maalla"...

Ei kommentteja: