torstai 3. toukokuuta 2012

Sinistä ja vihreää


Hillitön tuuli on piinannnut (ainakin kirjoittajaa) tamperelaisia jo muutamia päivä, vaikka sää onkin muuten ollut suorastaan upea. Tänään lähdin käymään laboratoriossa ja sillä reissulla oli sitten vähän ylimääräistä aikaa joten käppäilin Hatanpäällä rantaan ja nappasin pari kuvaa, koska vesi oli niin fantastisen musteensinistä ja taivas mitä kuvauksellisin... Uskomatonta kyllä, tuntuu että puhelimella saa tällaisissa "normaalioloissa" parempia kuvia kuin vanhalla digijärkkärilläni... Pikseleitähän molemmista löytyy saman verran!

Kaulassani roikkuva huivi on muodostunut yhdeksi kevään hittituotteista omassa kaapissani. Eipä sillä, että huivi ennättäisi kaapissa nököttää, sillä olen iskenyt sen kaulaani joka päivä siitä saakka, kun sen lauantaina ostin. Huivi on vaaaaltavan suuri (siitä saisi helposti viitan tai vaikkapa sarongin...) ja vaaaaltavan värikäs. Kuvassa huivista näkyy vain sinisen ja vihreän sävyjä mustan rinnalla, mutta huivista löytyy myös huikeita oranssinpunaisia sävyjä. Olen rakastunut tämän huivin ja keltaisen laukun yhdistelmään... Ja toinen asia mihin olen rakastunut on tuo Yves Rocherilta hankkimani minikynsilakka. Kuvassa sävy on vähän oranssimpi ja tummempi kuin luonnossa, mutta luonnossa lakan sävy on aivan ihana vadelmanpunainen, enkä saa siitä tarpeekseni!


Olen myös tänään ollut aivan perjantaifiiliksissä koko päivän, enkä tunnu pääsevän niistä millään eroon. Toinen asia, mistä tuntuu olevan hankala päästä eroon on tuo iki-ihana katupöly, joka ujuttautuu hiuksiin, silmiin, nenään, korviin, iholle, vaatteisiin... ja keuhkoihin. Tämä ei nyt ole ollenkaan astmaatikolle otollista aikaa, joten toivoisinkin yöksi ihan pikkuista sadetta, joka vähän parantaisi tilannetta...

3 kommenttia:

Anne B. kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anne B. kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa vierailen blogissasi. :) Aivan ihana huivi! Herkulliset värit. Mistä olet sen hankkinut?

Jenni kirjoitti...

Moikka Anne,
Huivin hankin tuossa taannoin Stockmannilta, eikä ollut itseasiassa hinnalla pilattu, maksoi 10,90 € :)