tiistai 1. toukokuuta 2012

Toukokuun ensimmäinen


Nukuimme pitkään ja autuaana ja pyöräyttelin aamupalaksi epämääräiseltä näyttäviä, mutta maukkaita marjaskonsseja (sekä teetä) ja kävin ihailemassa auringossa kylpevää siniristilippua. Mitään vappuhulinoita emme ole harrastaneet (en ole sitten lapsuuden vappua juhlinutkaan), ihan vaan ollaan oltu kotosalla ja tänään ahkerana siivottu, silitetty paitoja ja järjestelty tavaroita. Kuurasin samalla keittiönkin...


Latasin puhelimeen viimeinkin jonkinlaisen kuvanmuokkausohjelman ja siitä innostuneena napsin pari koekuvaa kämpästä. Eipä täällä mitään kovin suuria muutoksia ole tapahtunutkaan, sitten viime kuvien, mutta se täytyy sanoa, että ihanan valoisa tämä asunto on - suorastaan kylpee auringossa varhaisiltapäivästä pitkälle iltaan! Vielä tämä ei ole ainakaan tarkoittanut sitä, että hikoilisimme, mutta olemma kyllä pitäneet ikkunoita ja parvekkeen ovea auki ja nautiskelleet mukavan vilposesta ilmavirrasta. 

Toukokuu onkin nyt sitten jo menossa hyvää vauhtia ja ilmakin on mitä mainioin. Olisipa koko kesänkin vain tuossa +15 asteen tietämissä, niin olisin ikionnellinen! Ikävä kyllä, kuumaa kesää on taas luvattu... Mutta monihan siitäkin tykkää. Itse viihdyn parhaiten alle 20 asteessa ja vaikka rakastan aurinkoa, pyrin sitä parhaani mukaan välttelemään säästääkseni itseäni iho-ongelmilta... Nautin nyt näistä aurinkoisista, mutta vielä hieman viileistä päivistä täysin siemauksin!

Juuri nyt en jaksa masentua edes siitä, että unelmaduuni jäi taas saamatta...

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Tsemppiä Jenni, itsekin olen monet kerrat käynyt haastatteluissa ja odotellut sitten sitä puhelua. Tosi ikävä tunne, jos on kovasti halunnut jotakin paikkaa ja yrityksessä eivät sitten ole tajunneet oman parhaansa hyväksi. Ihanaa toukokuuta, minäkään en niitä helteitä odota, koska tämä asunto kuumenee siihen liki 40 asteeseen, not nice!

Sugar kirjoitti...

Ihana olkkari! Ja onnea tyonhakuun, kylla niita unelmaduuneja tulee varmasti lisaa :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos kiitos, molemmille :)