keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kohti uusia haasteita

Otin sitten yön yli nukuttuani vastaan työn, jota minulle tarjottiin maanantaina haastattelussa käytyäni. Ilmassa on jonkinlaista riskin ottamisen makua, mutta tosiasia on se, että vaikka onnistuisin olemaan töissä vain kuukauden tonnin takuupalkalla, niin sekin tekee jo 500 euroa enemmän, kuin mitä tähän saakka olen saanut. Arvannette siis varmaankin, että kyseessä on puhelinmyyntityötä?

Mietin pitkään ja hartaasti (2 kuukautta) sitä, että kannattaako lähteä puhelinmyyntiin mukaan. Kokeilin sitä joskus kännykkäliittymien muodossa 3 päivää enkä saanut siitä mitään muuta kuin traumoja (en edes palkkaa), joten kynnys hakea moisia paikkoja oli lievästi sanottuna korkea. Olen kuitenkin nyt hakenut töitä aktiivisesti melkein 5kk ja koska en ole mitään saanut (enkä päässyt juuri edes haastatteluihin), päätin, että nyt otetaan se mitä saadaan ja koitetaan pärjätä.

Tällä kertaa tarkoituksena on myydä kotisivupaketteja, jotka toteutetaan WordPress -pohjaisena, eli ainakin tiedän mitä tulen myymään. Jos yhdenkin paketin saisin päivässä myytyä, tulisi hommalla jo elettyä ihan kohtalaisesti. Tosin, kuten sanoin, tällä hetkellä kaikki on parempi kuin työmarkkinatuki... Aloitan hommassa 11. päivä, käymällä ensin läpi 3 päivää teoriakoulutusta, ennen kun päästään varsinaisten hommien pariin... En ollenkaan epäile, etteikö duuni olisi ainakin henkisesti rankka, sillä puhelimella soitellaan klo 8-16 maanantaista perjantaihin.

Kävinkin sitten asioiden hoitelun lomassa nautiskelemassa entisillä kotikulmillani (Kahvila Valossa) vadelmanmakuista italian soodaa (kuvassa), joka antoi ihan hyvän säväyksen kun kurkkua kuivasi ja olo tuntui nuutuneelta... Hintaa drinkillä oli kyllä huikeat 3,70...

Söin maanantaina myös 7 euron edestä marjoja.

Tuotenäytteitä Avonilta.

Olen jo pidempään halunnut tutustua Avonin tuotteisiin ja alkaa niitä myymäänkin ja tällä viikolla otin sitten selvää siitäkin, että kuinka homma oikein toimii. Tiiminvetäjäni ystävällisesti lähetti mulle "hieman" näytteitä ja muutaman esitteen, joita voi vaikka sitten jakaakin. Kuitenkin, että hommasta saisi oikeastaan mitään omaan pussukkaan, tulee tuotteita tilata kerralla vähintään 80€ edestä, mikä tarkoittaa sitä, että tarvitsisin aika paljon enemmän paikallisia tuttavia, kuin mitä minulla on nyt. [MAINOS] Tosin, jos siellä ruudun takana jotakuta tamperelaista kiinnostaa Avonin tuotteet, niin ota ihmeessä yhteyttä! [MAINOS!]

Itse kiinnostuin Avonista alkujaan siksi, että tuotevalikoima tuntuu olevan mielettömän laaja, hinnat ovat kohtuulliset ja ennen kaikkea siksi, että KAIKILLA TUOTTEILLA on palautusoikeus, siis vaikka avaisit ja kokeilisit ja huomaisit, ettei tuote sovi, sen saa palauttaa. Olen nykyisin niin herkkäihoinen, että en uskalla ostaa oikein mitään enää muuta kuin apteekista ja ne hinnat nyt tiedetään... Olenkin nyt metsästämässä vaihtoehtoja Avonin tuotteiden puolelta... Tänään olen kokeillut Solutions -sarjan herkälle iholle tarkoitettua päivävoidetta, josta löytyy suojakerroin 20, sekä saman sarjan yövoidetta. Tilanteeni on tällä hetkellä siinä mielessä nihkeä, että pitkään jatkuneen niistämisen tuloksena nenänpieleni ovat melkoisen herkät. En kuitenkaan saanut kummastakaan tuotteesta allergisia oireita (!) ja ne imeytyivät nopsakkaasti ihoon, mikä on aika plussaa. Jatkan vielä kokeilua ennen lopullisen mielipiteen muodostamista... Tulipa tuossa Solutions -sarjalta tuollainen geelimäinenkin voide testattavaksi, joten pitää sekin vielä kokeilla..!

Onko parempaa kosmetiikkaa kuin ilmaista kosmetiikkaa?

4 kommenttia:

Matkantekijätär kirjoitti...

Onnea uuteen työhön! Kuulostaa todellakin raskaalta työltä, vaikka se ei fyysisesti raskasta olisikaan, uskon silti, että selviydyt siitä hienosti. ��

Matkantekijätär kirjoitti...

Kävin vielä lähettämässä sulle sähköpostiakin! :)

Bisquits kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle haaste. :-)

Satu VW kirjoitti...

Tsemppiä uuteen työhön! En ole itse kokeillut puhelinmyyntiä, mutta jokusen kuukauden "mielipidekyselyiden" (vai millä nimellä ne kulkeekaan?) soittelua, sekin oli kohtalaisen raskasta mutta puhelinmyynti on varmasti vielä raskaampaa!