perjantai 18. toukokuuta 2012

Glamouria ja kansanmusiikkiaNyt ulkona on lähinnä harmaata ja märkää, mutta parvekkeesta on jo ehditty jonkin verran nauttia mm. jäätelön ja uusimman UK Glamourin kera. Viikonlopulle on luvassa kauniitakin säitä, joten elän toivossa, että ulkosalla saa taas istuskella enemmänkin. Kirkkaan keltaiset kynnet mätsää kivasti parvekekalustoon, eikö vaan..?

Tänään popsimme perjantaipäivälliseksi nam nam lohta (ihan itse maustoin ja paistoin) kermaviilikastikkeella, rosmariini-yrttiperunoita & rakuunalla ja hunajalla maustettuja baby porkkanoita (nam!)... Onnistuin myös ehkä ensimmäistä kertaa napsaisemaan naamastani suhteellisen kelpokuvan uudella kännykällä (jostain syystä se on hirmuisen haastavaa). Samalla nakkasin kuviin vähän lisätunnelmaa kännykän kuvankäsittelyohjelmalla (paitsi ruokakuvaan, sitä ei ole käsitelty). Olen kyllä edelleen mielettömän tyytyväinen tähän luuriin - vaikka sen saakin ladata ainakin joka toinen päivä.

Näin illan lähetessä yötä, täällä soi The High Kings & irkkuaksenttikin, satunnaisesti kera säkkipillien... Tunnustan samalla, että pyydän Mikeä joskus heittämään kehiin vähän irkkuaksenttia, koska se on niin söpöä! Ja Mike on melkoinen aksenttimestari... Olen varmaan salaa irlantilainen, kun kaipaan sinne niin kovasti ja rakastan irlantilaista kansanmusiikkia luonnostaan...

1 kommentti:

Matkantekijätär kirjoitti...

Aivan ihana kuva susta! Oot tosi sievä. :)