keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Askarrellen

Sylissä, parvekkeella

Nyt kun lääkitykset alkavat olla kohdillaan (hehe) niin jaksaa taas paremmin nautiskella hyvistä ilmoista. Tänään on ollut lämmin, mutta kevyt tuuli on vilvoittanut ihanasti, joten paljon paremmasta kelistä ei väliä... Alkuiltapäivään saakka aika kului tänään askarrellessa äidin lahjoittamista risakoruista uusia ja siinä samalla värkäten kasoittain (7kpl) pieniä origamilaatikoita, jotka päätyivät lopulta järjestämään meikkilaatikkoani... Värkkäsin myös huvikseni yhden ompunvihreän puurannekorun + siihen yksinkertaiset korvakorut.


Vas. erikokoisia muovihelmiä epäsymmetrisesti
Oik. muovi- ja puuhelmiä ja kullanvärisiä koristeita

Koiran kanssa on tullut myös telmittyä ulkosalla, eikä ainakaan vielä kukaan naapureista ole valittanut siitä, että meillä on tuo hurja uros irti tuolla pihalla... Kun sillä on pallo, ei se näe, eikä kuule eikä haistakaan mitään muuta... Saavat naapurit olla rauhassa.

Alkuilta kului sitten rattoisasti parvekkeella lehtiä lueskellen ja sen jälkeen Star Trek Deep Space Nine -jaksoja katsellen ihan sisätiloissa. En ole tainnut pariin viikkoon poistua täältä kilometriä kauemmas..? Ehkä sitä voisi käydä vähän haistelemassa kaupunginkin tuulia jossain vaiheessa... Tällä hetkellä eilinen jumppaaminen kuitenkin koittelee lihaksistoa melkoisesti ja nuo Miken tekemät herkkupannukakut kehoittavat lähinnä käymään vaakatasoon...

Ei kommentteja: