tiistai 17. heinäkuuta 2012

Herkut halvemmalla

Kävin eilen Lidlissä ostoksilla. Meiltä on lähimpään Lidliin matkaa aika tarkalleen 2 km ja kun sateessa sattui viimein tulemaan tauko, painelin sinne pikapikaa pyörällä. En ollut käynyt tuossa Lidlissä vielä koskaan ja yllätyin positiivisesti, koska kaupassa oli oma leipomo! En voinut vastustaa kiusausta napata mukaan paria uunituoretta maalaisvoisarvea... Ah... Noin muuten sain hassattua reissuun n. 34 euroa ja kaiken kotiin roudaaminen olikin sitten vähän haasteellisempaa...

Pyörä on lastattu.

Sainkin muuten sotkea aika ripeästi kun ukkonen alkoi jyrähtelemään ja taivas ripautteli taas vähän vettä, uhaten avautumisellaan. Reppu oli kyllä aivan mainio idea ottaa mukaan, koska sinne sai kätevästi sullottua kylmälaukun ja kaiken painavimman materiaalin. Tuo reppu on muuten ollut yksi parhaista 10 euron ostoksista ikinä, sillä se on todella mukava selässä (pehmusteita löytyy) ja sen saa tukevasti kiinni myös etupuolelta, rinkan tapaan.

Ja tämän kaiken sillä rahalla sitten sai.

Yritin ostaa pääasiassa niitä, mitä joko ei saa naapurista tai sitten ei saa noin halvalla. Ostin siis jopa kaiken maailman herkkujakin tänne, kuten Jenkkityylistä Cookie Dough -jätskiä, Suklaahippukeksejä (joihin Mike kävi käsiksi heti kun ne tulivat kassista ulos), vohveleita, jonkun riisisuklaalevyn ja vanukasta... Lidlin pekoni on myös vaivaiset 75 senttiä pussukka, joten ostin sitä pari pakkausta. Ostin myös jotain cappucino-jauhetta, kun oli edullista, mutta se ei kyllä ollut mitenkään järin herkullista (eikä kyllä muistuttanut kahvia mitenkään)... Ostin myös juustoa, kevytrahkaa, jogurttipönikät, appelsiininektaria, mozzarella- ja fetajuustot, raejuustoa, hampurilaiskastiketta (Mike kaipaili sitä tehdessään joku aika sitten cheese burgereita) ja Fair Trade Darjeeling-teetä.

Se on muuten kiva kun on kaikkia herkkuja taas talossa, niin mun ei yhtään tee mieli syödä niitä... Tämä on sitä varsin erikoista käänteispsykologiaa kai. Ostinkin sitten pitkästä aikaa ruokakaupasta tänään salaattiainekset huomiselle silläkin uhalla että loppu kuusta olemme päivän sitten syömättä lounasta... Todennäköisesti teen fetasalaatin joko erikseen tai sitten päivällisen kaveriksi.

Ei kommentteja: