lauantai 7. heinäkuuta 2012

Tähän joku tosi mukaansatempaava otsikko

Takapihalta löytyy vekkulia kasvillisuutta.

En tiedä teistä, mutta olin kyllä jo kaipaillut vähän sadetta. Koko viikko on ollut varsin lämmin ja aurinkoinen ja noh, nihkeä. Nyt sitä vettä tuli sitten reippaamalla kädellä (ja tulee varmaan vielä illan mittaan lisää) ja ukkostakin on luvattu, tosin en ainakaan vielä ole kuullut mitään. Olen ollut nyt hieman jumissa, mitä bloggaamiseen tulee, ehkä siksi, että en oikein ole tehnyt mitään tai käynyt missään, joten ei ole hirvittävästi mitään sanottavaa. Toivon mukaan tilanne tästä viikon sisään hieman piristyy.

Kävin tosiaan jutustelemassa työmahdollisuuksistani tuolla Junior Academyssä ja mietin sitten jälkikäteen, että hehän periaatteessa tekevät sen, mitä työvoimatoimiston pitäisi tehdä. He lähettävät puolestani CV:tä eteenpäin, mikäli bongaavat firmoja, joissa kaipaillaan jotain kaltaistani henkilöä. He mainostavat osaamistani ja ehdottavat sitten n. 4,5 kk koeaikaa/harjoittelua firmaan. Firmalle tämä maksaakin jotain, joten heillä on hieman suurempi motivaatio myös palkata kouluttamansa työntekijä, kuin mitä firmoilla, jotka aktiivisesti hyödyntävät työkkärin kautta tupsahtavia harjoittelijoita, joita saa ilmaiseksi. Toivon, että tätä kautta tärppäisi jotain jostain! Itsekin saan hakea toki ja tarjota itseäni tähän ohjelmaan, mikäli tuntuu, että muuten työtä voisi olla vaikea saada.

Noin muuten ei tosiaan ole hirveästi ollut elämässä actionia, Jenkkilän itsenäisyyspäivääkään ei oikein tullut juhlistettua, mitä nyt naureskelemalla uutisille. Kaikki varmaan kuulivatkin jo tästä uusimmasta Yhdysvaltain hallituksen lausunnosta, että merenneitoja ei todistettavasti ole olemassa... Heh heh... Niin. 

Olen tällä viikolla värkännyt pannukakkua (ihan suomalaiseen tyyliin) ja lihamakaroonilaattikoa (Miken herkkua) ja ostanut taas vaihteeksi leipomon tyhjäksi, koska sitä kautta leipää saa todellakin paljon halvemmalla ja pakkaseenhan sitä mahtuu. Viime retki jäi vähän alle 10 euron ja sillä irtosi mm. 5 pussia erilaista vaaleaa leipää, 2 vasta leivottua kaura-/moniviljaleipää + pussi karjalanpiirakoita. Ruisleipää meillä oli vielä ennestään, joten sitä ei tällä kertaa tarttunut matkaan. Ostettiinpa samalla sitä Vaasan Minihiilarileipääkin paahtoleipänä, aika jännää se on kyllä - todella siemenpitoista ja mielettömän pehmeää (melkein liiankin).

Luin muuten tuossa juuri ohjeita siihen miten tulla "suosituksi bloggariksi" ja ilmeisesti teen kaiken väärin (heh), sillä pitäisi mm. olla blogille vain yksi pääaihe minkä parissa pyöriä ja sen lisäksi tuottaa päivityksiä säännöllisellä tahdilla... Köh. No, eipä sillä, en olisi tätä blogia aloittaessani uskonut tällä olevan näinkään monta lukijaa, sillä aika pitkälti itselleni tätä aloinkin kirjoittamaan. 

Voisin kuitenkin kysäistä taas välillä, että olisiko kenelläkään mitään toiveita siitä, mistä kirjoittelisin?

2 kommenttia:

Katje kirjoitti...

Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja just siitä, että on erilaisia postauksia, milloin mistäkin. Ehkä mua kiinnostaisi kuulla kulttuurieroista lisää, mitä Mike tykkää Suomesta, ja että mitä sinä ihmettelit Amerikoissa?

Marianne kirjoitti...

Muakin kiinnostaa nää kulttuurierot. :) Tätä lukiessa tuli mieleen, että miten kevyesti Maikkiin uppoo tuo ruisleipä?