lauantai 28. heinäkuuta 2012

Uudet korut ja uusi otsis

Torstai oli sinänsä huippu päivä, että aamusta postimies toi ovelleni pienen paketin, jonka tunnistin heti Vatne Designsin pakkaukseksi. Voitin kesäkuussa (muistaakseni) Vatne Designsin Facebook-arvonnasta kauniit, hennot hopeiset korvarenkaat (kuvassa vasemmalla), joissa on mintun vihreät Swarovskin kristallit. Entuudestaan en mitään tallaista ole omistanutkaan ja nyt olenkin miettinyt mitä kummaa näiden kanssa käytän, mutta käyväthän nämä nyt melkein mihin vaan, ovat sen verran hentoiset (ja ihanat). Samassa paketissa sain myös uudet korut eräiden aikoja sitten hankkimieni korvakorujen tilalle, joiden liima oli karannut sen verran, että "piikki" irtosi taustasta. Melko mahtavaa asiakaspalvelua, sanoisin!

Perjantaina puolestaan leikkasin otsahiukseni taitavasti Fiskarsin yleissaksilla ja hyväthän niistä tuli! Säästyipä siinäkin hommassa muutama euro... Samalla askartelin itselleni epämääräisen sivunutturan. Tuohon kuvan paitaan minulla puolestaan on viha-rakkaus-suhde. Sen alla on valkoinen perus "alustoppi", koska jos satun kumartelemaan, paljastan yhtä sun toista. Paidassa on myös aavistus jonkinlaista pientä pussihihaa, joka tahtoo aina pömpöttää miten sattuu. Väri on hento vaaleaanpunaiseen taittuva beige, melkein ihoni värinen, mutta ei aivan. Rakastan sitä väriä, mutta yleensä yhdistän tuon puseron mustaan, koska se on tosiaan aika haljun näköinen päälläni. Olen hankkinut paidan vuosikausia sitten H&M:ltä, muistaakseni Seinäjoelta... Heh...

Tänään olen reippaana tyttönä pyöräyttänyt maukkaan mustikkarahkapiirakan ja Mike puolestaan on tehnyt meille kotitekoiset (ja maistuvat) juustohampurilaiset, joten kaloreissa löytyy.

Hyvää viikonlopun jatkoa vaan kaikille!

Ei kommentteja: