lauantai 8. joulukuuta 2012

BLOGIARVONTA (Yves Rocher)

   Arvonnan palkinnot:
A) Yves Rocher Fresh Rose eau de toilette 20 ml + suihkugeeli 50 ml
B) Yves Rocher 3 minute Healthy Glow Mask 50ml + Kosteuttava naamio 50 ml

Arvonta alkaa tänään, 8.12.2012 ja päättyy lauantaina 15.12.2012 klo 22:00. Arvonnan voittajat julkistetaan sunnuntaina 16.12.2012. Tuotteet ovat itse ostamiani, ei lahjaksi saatuja. 

Yves Rocherin Fresh Rose -sarjan eau de toilette minulta löytyy itseltänikin ja käytin sitä etenkin kesällä paljon. Pidän itse pienistä hajuvesipulloista, koska ne on helppo ottaa mukaan käsilaukkuunkin tarvittaessa. Tuoksuna Fresh Rose tuoksuu sille, miltä voisitkin sen olettaa tuoksuvan: raikkaalta ruusulta, lyhyesti kiteytettynä. Kokonaisuudessaan tämä tuoksu sisältää ruusun lisäksi myös sitrushedelmiä greipin, bergamotin ja mandariinin muodossa. Tuoksu on iholla pehmeä, ei häiritsevä. Suihkugeeli puolestaan tuo ensi nuuhkaisulla mieleen eksoottisen, kesäisen puutarhan...

Kasvonaamioista käytän molempia itsekin ainakin kerran viikossa. Heleyttävässä naamiosta löytyy vaikuttava ainesosana Espanjan granaattiomenaa ja sen vaikutusaika on vain 3 minuuttia, mikä sopii minulle täydellisesti, koska en jaksa istua naamiot naamassa juuri kauempaa. Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Tuoksu on kevyt ja houkutteleva. Kosteuttavassa naamiossa tuoksu on hieman voimakkaampi, mutta en ainakaan itse ole koennut sitä häiritseväksi. Tämä tuntuu hyvältä etenkin saunan jälkeen! Hedelmäistä ja kosteuttavaa naamiota suositellaan myös käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa ja vaikutusaika tälläkin on vain 3 minuuttia. Tuoksuu mielestäni eniten tummille viinirypäleille. Pienestä koostaan huolimatta naamiot ovat mielestäni melkoisen riittoisia!

Okei, eli, arvontaan osallistut näin:

Kommentoi tähän postaukseen ja/tai vastaa kysymykseen: "Mikä on tärkein kosmetiikkatuotteesi?" ja mainitse samalla kummanko palkinnoista voittaisit mieluummin omaksesi. 

Arvonnan voittajan valitsen sunnuntaina 16.12.2012 käyttämällä apunani netistä löytyvää numerogeneraattoria. Palkinnot postitetaan kun olen saanut voittajilta sähköpostissa heidän osoitetietonsa ja hyvällä tuurilla tuotteet ennättävät vielä jouluksi perille.

Onnea arvontaan!

15 kommenttia:

Sugar kirjoitti...

Jee, arvonta! Minapa osallistun :) Eli tarkein kosmetiikkatuote on ehdottomasti kosteusvoide, talla hetkella Cliniquen klassikko dramatically different. Ja a) vaihtoehto kuulostaa kivalta!

Anonyymi kirjoitti...

Tärkein kosmetiikkatuote on ripsiväri. Osallistun a)-palkinnon arvontaan. Nimimerkki Neiti Kesäheinä

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava arvonta. Tärkein kosmetiikkatuote on minulla varmaankin Lancomen ripsiväri, koska en oikeastaan mitään muuta meikkiä käytä. Ja toki kosteusvoiteet näin talvella. Palkinnoista mieluisampi olisi b.
-Aada-
aho_immonen(at)hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Tällä hetkellä tärkein kosmetiikkatuote on kosteusvoide. Lumena 24h päivävoide toimii pintakuivalle iholleni parhaiten, ja mikä parasta, se ei maksa mansikoita.
B-palkinto olisi mieluisampi:)

t. Maija
maijasaarinen@hotmail.com

Katjuska kirjoitti...

Heippa,

Vaikea sanoa yhtä tärkeintä tuotetta, mutta ehkä eniten ihastunut olen tällä hetkellä Dr. Hauschkan kasvoveteen. Mihinkään ihmisten ilmoille en kuitenkaan lähde ellen ole vähän sutinut punoittaville nenänpielilleni ja mahdollisille epäpuhtauksille Goshin peiteainetta.

Kuvailusi perusteella tuo A:n tuoksu ja suihkugeeli olisivat ihanat.

Sharleen kirjoitti...

Madaran ihana päivävoide taitaa olla tärkein kosmetiikkatuotteeni. On sillä sen verran nuorentavaa vaikutusta!
Ei ole väliä palkinnoilla, nimittäin molemmat kiinnostavat ihan yhtä paljon. :)
juliamillennium@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Yövoide n7 on luottotuotteeni. Hoitaa, ravitsee ja siloittaa mukavasti ryppyjä. :)
A palkinto olisi mieluisampi.

Nineli
nileppa@hotmail.com

NoobaX kirjoitti...

Tärkein tuote on kosteusvoide. :)

Molemmat paketit "kelpaavat".

evejaron@gmail.com

Julia kirjoitti...

Tärkein tuote on ehdottomasti ripsiväri, mihinkään en ilman lähde! :D

mieluisampi palkinto on B, vaikkakin molemmat käyvät oikein hyvin!


juliajuksu@gmail.com

janiina.pullinen kirjoitti...

Tärkein tuote on meikkivoide tai ripsari, en osaa päättää! Ottaisin mieluummin palkinnon b, vaikka kumpi tahansa kyllä kelpais :---)

tyyppi1997@hotmail.com

Johanna kirjoitti...

Hmm. Tärkein on tällä hetkellä ehkä Korresin vesikrassikosteusvoide. Ja molemmat palkinnot käyvät :)

Nina kirjoitti...

meikinpuhdistusliinat ehdottomasti:) Ne tuoksuvat raikkaalle ja meikit lähtevät helposti pois ja kasvoille jää sellanen raikas olo aina puhdistuksen jälkeen:D Ottaisin B palkinnon vaikka molemmat ois kivoja^^
nina_aaw@hotmail.com

Matkantekijätär kirjoitti...

Moi, ihan meinasi mennä kaikessa kiireydessä tämä arvonta ohi! Onneksi twiittasit siitä! ;) Mulle tärkein kosmetiikka tuote on varmaankin ripsiväri. Sillä saa äkkiä hieman reippaamman ilmeen.
Osallistun A-palkinnon arvontaan.

lentoemo kirjoitti...

Tärkein kosmetiikkatuotteeni on Kanebo 38-ripsari. Vesipestävä, mutta kestää leviämättä ihan mitä vaan...
Paketti A olisi mieluisampi.

Ssyvi kirjoitti...

Ripsiväri on täälläkin tärkeimpien kosmetiikkatuotteiden kärjessä. Hyvänä kakkosena tulee tehokas kosteusvoide.

A-palkintoa lähden tavoittelemaan.

ssyvi@luukku.com

http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/