maanantai 3. tammikuuta 2011

Se olis sitten tammikuu

Vuosi vaihtui täällä Wisconsinissa melkoisen kosteissa tunnelmissa. Siis sään puolesta. Tarjolla oli n. 10 C lämmintä, vettä, sumua ja muuta mukavaa. Ajokeli ei ollut häävi ja matkaankin pääsimme vasta illan jo pimennyttyä, joten tyydyimme käymään vain Miken äidin luona, jossa istuimmekin melko myöhään. Lahjat vastaanotettiin iloisissa tunnelmissa puolin ja toisin. Itse saimme kumpikin Miken äidiltä satasen käteen per noukka ja isoisä ja Anita antoivat kummallekin 25 euron lahjakortit, joista omani oli JCPenneylle. Lisäksi Miken äidin sisko Gina puolisoineen antoi meille kummallekin 20 euron lahjakortit Olive Garden -ravintolaketjuun.

Alkupaloina nautiskelimme popcorn-katkarapuja (popcorn koska ne ovat pieniä ja napostelukokoisia) ja ravunjalkaa (tosin itse vain maistoin sitä, ulkonäkökin ällötti) ja "pääateriana" söimmekin sitten pizzaa ja valkosipulileipää. Jälkiruokana oli kirsikkapiirakkaa, jota saimme pizzan ohella vielä kotiinkin vietäväksi. Pöydällä olevat koiranherkut oli Georgielle ja Reballe. Tuomamme kynttilä pääsi heti käyttöön ja keksit suunniteltiin tuhottavaksi keskellä yötä. Palasimme kotiin leffavuokraamon kautta ja vietimme vuodenvaihteen sohvalla katsoen Pixarin Up-animaatiota, joka oli hauska, vähän yliampuva, mutta kaikin puolin viihdyttävä.

Eilinen päivä meni horrostaen, sillä oli pyhä eikä oikein voitu tehdä mitään. Äidin lähettämä paketti on kuin onkin ollut maassa jo pidemmän aikaa, mutta posti teki taas perinteiset, eikä edes viitsinyt yrittää toimittaa sitä meille. Eivät edes jättäneet lappua. Asuntotoimisto oli viimein jättänyt lapun, että olivat vastaanottaneet paketin. Ei tarvinne sanoa että posti saa nauttia kirjallisesta valituksesta, sillä toistaiseksi he eivät ole vielä kertaakaan edes yrittäneet toimittaa yhtään ainutta pakettia meille, vaan ovat suoraan jättäneet asuntotoimistolle, eivätkä edes jätä saapumisilmoitusta. Törkeää toimintaa. Huomenna saamme käydä siis lunastamassa kaiken joulutavaran - fantastista.

Tänään pääsimme ulos päivänvalolla, mikä oli suoranainen ihme. Kävimme jättikokoisessa kukkakaupassa (Stein Gardens & Gifts) hakemassa tekokasveja iguaanin uutta kotia (muuttaa asumaan jättikokoiseen kissan kenneliin (häkillä on kokoa mua rintaan asti ja ainakin metri leveyttä)) varten. Sen jälkeen lähdimme ostoskeskukseen, jossa kävin pyörimässä JCPenneyllä, mutten vieläkään löytänyt laukkua, jota olisin rakastanut, joten poistuin taas kerran tyhjin käsin. Bath & Body Worksista mukaan tarttui suihkugeeli (ruskea sokeri ja viikuna), greipintuoksuinen antibakteerinen käsisaippua, mausteinen tuoksukynttilä ja minikokoinen vartalovoide (kuvattuna keittiössä).

Jokin pöpökin on tainnut muhun iskeä (ehkä siksi että nukahdin avoimen ikkunan ääreen), sillä tämä päivä on vuorotellen ollut kylmä ja kuuma ja nälkä ja huono olo. Ylläoleva kuva (ulkoa) jo kertonee, että nekin vähät lumet mitä oli, ovat sulaneet... Ei tunnu yhtään tammikuulta. Tänään oli sentään pakkasta, mutta aurinko saa kaiken tuntumaan jokseenkin keväiseltä.

Mike vetää ilmeellä.

Hierontakateus. En ymmärrä.

Tällaista vuotta 2011 täältä tänään. Ilta onkin aika hyvin vietetty sohvalla torkkuen lämpimän viltin alla, villasukat jalassa ja kissan seurassa. Nyt on meneillään tee ja Emmerdale. Nukkumaan voisi mennä jopa ihmisten aikaan tänään...

3 kommenttia:

KohuKaunotar kirjoitti...

Heippa,
Kerropa mullekin miten USA:ssa voi katsoa Emmerdalea! En ole loytanyt sita miltaan nettisivulta, ainakin viimeiseksi kun yritin katsoa MTV Katsomosta se ei onnistunut kun olen Suomen ulkopuolella. Toistaiseksi en ole loytanyt muita tapoja katsoa suomalaisia sarjoja kun MTV Katsomo, Yle.fi, ja sub.fi.
Hyvaa viikonalkua :)

Jenni kirjoitti...

Mä tilasin SuomiKaupasta TVKaistan 3kk ajaksi :) Sieltä saa valita mitä nauhoittaa suomalaisilta kanavilta - myös Emmerdale löytyy ja Suomessa näytettävät leffat. Suosittelen!

KohuKaunotar kirjoitti...

Kiitos vinkista- taidan kokeilla!