sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Jäätelökesän korkkaus
Eilen korkattiin jäätelökesä koko nelikon (minä, vanhemmat ja puudeli) voimin. Tarjosimme kaikin omistamme ainakin tötteröt karvakaverille ja hyvin maistui, kuten kuvista näkyy.

Kävelimme pari tuntia ympäri Tamperetta ja kävimme mm. Ratinan koirapuistossa, jossa oli tuolloin vain ja ainoastaan yksi whippet, nimeltään Rocket (osuvaa). Aivan mielettömän kiltti ja suloinen koira - jota meidän pikkupuudeli yritti alistaa. Huoh. Huvitti sinänsä, kun Rocket paineli menemään karkuun ja Milo yritti perään mutta luovutti ensimmäisen 30 metrin jälkeen kun Rocket oli kirinyt jo saman verran etumatkaa! Yleensä Milo on se joka juoksee ja lujaa, mutta whippetin kanssa jäädään kyllä kakkoseksi.

Oli muuten sen verran mukava hauva, että jäin miettimään olisiko semmoinen kiva itselläkin joskus tulevaisuudessa... Helppo turkinhoito, rauhallinen luonne, kerrostaloon sopiva... ja nukkuu lähes 18h/päivä. Irroittelemaan pitää välillä päästä.

Ilmat ovat suosineet ja nappasinkin Ratinasta pari kuvaa... Siltä vekkulilta kävelysillalta, joka johtaa stadionille.

Vanhemmat ovat ihan kohta lähdössä kotiin, koska äiti kärsii äitienpäivän kunniaksi jostain mystisestä allergiasta, joka tuntuu turvottavan silmiä varsin iloisesti. Ikävä juttu...

Noin muuten viikonloppu on mennyt syöden hyvin, ulkoillen, koiran kanssa leikkien ja vähän on ehditty jo uudesta tietokoneestakin nauttia - se nimittäin tuli perjantaina!

1 kommentti:

Ioanna kirjoitti...

Voi, mikä ihana pikkuinen Rocket! <3

Ja terveisiä äidille: minäkin taidan potea samaa mystistä allergiaa. Yleensä en edes allergisoidu siitepölystä (sitä kai se on), mutta nyt on nenä koko ajan tukossa ja tänään tulin lenkiltä kotiin silmät vuotaen. Ois jo kunnolla kesä, että nää kukinta-ajat ois ohi! :D