tiistai 17. toukokuuta 2011

Töitä töitä

Olen porskuttanut viimeiset pari päivää 4-5 tunnin yöunien voimalla. Eilen otin parin tunnin päiväunet, mutta muuten mennään vahvassa univajeessa. Olen kukkunut ensin Leijona-menestyksestä riemuiten ja sitten miehen kanssa yömyöhään chattaillen, omaa tyhmyyttä siis suurimmaksi osaksi. Pärjää pärjää, jaksaa jaksaa.

Tämä aamu ei lähtenyt käyntiin kovinkaan onnistuneesti. Iskin torkkua viimeiseen asti ja sain juosta hiki päässä töihin - paitsi että muistin vähän ennen pihaan kääntymistä, että olin sitten jättänyt evääni eteiseen. Pakkohan ne oli hakea, olisivat pilaantuneet päivän aikana. Hain sitten samalla polkupyöräni ja yritin sotkea sillä töihin renkaat lähes tyhjinä. Fiksua sekin. Pyörän rehasin mukaan ihan vaan siksi, että tänään oli taas kutsukorttien postittamista tiedossa ja satojen korttien roudaaminen käy huomattavasti vaivattomammin jos apuna on polkupyörä.

Samalla reissulla kävin myös työkaverin kanssa heittämässä hyvästit vieraana olleelle tanskalaistaiteilijalle ja hakemassa sekä residenssin, että työpajan avaimet pois. Tuolla reissulla kuvasin puhelimellani myös tuon melko miellyttävän maiseman... Viihtyisin itsekin tuossa asunnossa vallan mainiosti... Taiteilijalla tosin oli ollut vähän ihmettelemistä sunnuntai-maanantai-yönä, kun kansalaiset kerääntyivät tuohon torille juhlimaan maailmanmestaruutta - lähinnä alasti. Onneksi hän tajusi ottaa tilanteesta kaiken hyödyn irti ja käytti hulinatunnit tapahtumien ikuistamiseen kameran avulla - paraatipaikalta.

Vähän sen jälkeen, kun pääsin takaisin töihin, alkoi taivaalta tulla vaikka mitä. Ensin vettä, sitten lisää vettä, lopulta jäätä rakeiden muodossa ja sitten taas lisää vettä. Ukkonen jyrisi ja tuntui iskevänkin johonkin ihan lähelle. Valitsinkin siis erittäin loistavan päivän sotkea pyörällä töihin... Onneksi pahin oli jo ohi, kun lähdin kotimatkalle ja onneksi sitä kotimatkaa ei ollut kovinkaan paljon.

Kotona innostuinkin sitten jatkamaan työskentelyä ja hankin itselleni tilaa webbihotellista ja oman domain-nimen, jonka todennäköisesti saan käyttööni tällä viikolla. Mietinkin juuri, että teenkö sivut vain työnhakua varten, vai pitäisikö samalla esitellä myös muuta... Olen vähän tässä pähkäillyt samalla pienimuotoista yritystoimintaa, käännöstöitä, kotisivupäivityksiä yms. Katsotaan!

Ei kommentteja: