lauantai 28. toukokuuta 2011

Luonnossa ja luonnosta

Viime päivät ovat menneet 99% kotisivuni ja kuvagalleria-blogini parissa hääräten, mitä vapaa-aikaan tulee. Keskimäärin sateinen, pilvinen ja tuulinen sää ei ole hirvittävästi motivoinut poistumaan neljän seinän sisältä. Käytin polkupyöräni virallisessa huollossa ensimmäistä kertaa - ja olen sentään ostanut kyseisen menopelin jo vuonna 2004. Huolto maksoikin sitten huikeat 125 euroa - sisältäen uudet renkaat. Nyt varmasti kelpaa sitten jo ajellakin, kun jopa vaihteet toimivat.

Olen taas innostunut kuvaamaan. Kaikkea. Löysin vihdoinkin toimivat asetukset ja pääsin vauhtiin. Kamera yhä valittaa säännöllisesti pattereista, mutta sainpa sillä nyt muutamia kauniita kuvia ihanasti kukkivista puista ja pensaista tässä lähialueilla. Olin myös bongaavinani yhden kuolleen pikselin... Tämä on kyllä melkeinpä parasta aikaa vuodesta, kun kaikki alkaa kukkia, mutta sää ei ole vielä hirvittävän kuuma.

 Tallipihan tuntumassa kukkivat syreenit, joiden tuoksu on huumaava.

Anttilan kulmilla puolestaan kukkivat nämä... kenties jonkinlainen omenapuu?

Innostuin myös tällä viikolla käymään viimein Runsaudensarvessa, mutta en uskaltautunut vielä ollenkaan teeosastolle, sillä pelkäsin ostavani koko paikan tyhjäksi jo muutenkin. 


Ostinkin sitten pussillisen erilaisia pähkinöitä, pari isoa papaijatankoa, 3 erilaista energia/välipala/proteiini-patukkaa ja inkiväärilimonaaTia. Papaijatangot olivat aivan parhaita, niitä täytyy pian saada lisää. Patukoista en oikeastaan hirvittävästi piitannut. Raakasuklaa vaatii kyllä totuttelua, mutta ei se pahaakaan ollut. Tuo Trek-patukka oli mielestäni aika YNGH, mutta Builder's -patukka oli itseasiassa ihan jees. Loppuun syöminen vaan tökki jokaisen kohdalla... mutta etenkin Builder's -patukka piti hyvin nälän poissa! Söin sellaisen eilen töissä vähän ennen klo 11 ja selvisin näin pelkän n. klo 7 aikaan nautitun aamupalan voimalla liki kolmeen. Inkiväärilimua en välttämättä himoitse uudestaan... siinä oli pelottavan mausteinen jälkipotkaisu.

Tälle päivälle on suunnitelmissa ainakin siivousta, tosin harkinnassa oli myöskin pieni shoppailukierros, mutta siellä näyttää aika ankealta ja tuuliselta...

Hyvää viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Nipsu kirjoitti...

Hei, hienoja kuvia!
Mun blogissa on sulle jotain. :)

Katja kirjoitti...

Ihania kuvia! :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos kiitos :D