keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Paula's Choice BHA -kuorinta

Satuin jokin aika sitten voittamaan Facebookin kautta arvonnasta (ihme) Paula's Choice -sarjan BHA-kuorinnan. En ollut koskaan aiemmin kuullutkaan koko tuotesarjasta ja ryhmäkin oli vasta jokin aikaa sitten perustettu ja voitin ilmeisesti toisen koskaan järjestetyn arvonnan! En ollut myöskään koskaan kokeillut minkäänlaista happokuorintaa. Pelkäsin kuollakseni, että naamani irtoaa.

Ei irronnut. Itseasiassa tuote yllätti positiivisesti monin tavoin - samoin kuin saamani mukava ja henkilökohtainen asiakaspalvelu. Siitä inspiroituneena päätin kirjoittaa pienen arvostelun tuotteesta tänne blogiini ja jakaa sen samalla Facebookissa kiinnostuneiden kesken. Hyvässä lykyssä saan ehkä Paula's Choicelta vielä muutakin testattavaa. (Vinkki vinkki.)

Kerroin sähköpostissa ensin hieman ihostani, jonka perusteella sain sitten postissa Paula's Choice 1% Beta Hydroxy Acid Gel -kuorinnan (kuvassa 2% kuorinta), joka on ensisijaisesti suunnattu normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Ihoni on mielestäni kaikin puolin melko normaali, ongelmani on lähinnä suuret huokoset ja hieman epätasainen väri (joka kuitenkin meikkivoiteella peittyy aika hyvin). Aloitin tuotteen käytön varovasti, sillä se sisälsi jotain samoja aineita kuin esim. aspiriini, joka saattaa laukaista astmakohtauksen, mikäli olet astmaatikko (kuten minä). Tuotehan ei kuitenkaan imeydy verenkiertoon, joten varsinaista vaaraa ei sinänsä pitänyt olla, mutta olin varovainen.

Aloitin käyttämällä tuotetta jättihuokosiini nenän ja otsan alueella, koska arvelin, että niissä kohdissa iho on myös paksuin. Koska en kokenut mitään negatiivista reaktiota, laitoin seuraavalla kerralla tuotetta reippaasti myös poskille ja leukaan. Poskipääni kun kiiltelevät aina innokkaasti. Noudatin tuotteen käyttöohjetta ja laitoin sen puhdistetulle iholle ja päälle sitten kosteusvoiteen. Annoin geelin kuitenkin ensin imeytyä hieman - eikä siihen mennytkään kuin hetki. Aamulla ihoni näytti rauhalliselta ja tyytyväiseltä, eikä kiillellyt.

Kun olin käyttänyt tuotetta joka ilta, ehkä viikon ajan, ihoni tuntui jokseenkin pintakuivalta ja suun ympäristö hilseili pikkuisen, joten siirryin käyttämään tuotetta taas vain niillä rasvaisimmilla alueilla. Aina tuotetta käytettyäni huokoseni näyttävät pienemmiltä seuraavana aamuna, mikä on suoranainen ihme, sillä yleensä mikään tuote ei ole saanut huokosissani mitään oikeasti positiivista muutosta aikaan. Nyt käytän tuotetta satunnaisesti koko kasvoille, ihon tarpeiden mukaan.

Parasta tuotteessa:
- Todella riittoisa, n. 20 sentin kolikon suuruinen määrä riittää koko kasvoille
- Mieto tuoksu (odotin jotain vahvaa ja happoisaa)
- Miellyttävä koostumus (ei valu ympäriinsä, mutta ei myöskään ole mitään tahmaa)
- Toimii jopa jättiläishuokosiin

Voin kyllä suositella Paula's Choice -sarjan BHA-kuorintoja oikeastaan kaikille, joilla on jotain iho-ongelmia. Onnistuin nimittäin bongaamaan netistä pari muutakin arvostelua, kuten tämän. Skin So Deep -blogin Loralla oli pahoja iho-ongelmia, joihin 2% liuoksesta löytyi ratkaisu. Itselläni ongelmat eivät ole olleet mitenkään järisyttäviä ja olenkin ehkä käyttänyt tuotetta lähinnä juuri huokosteni takia ja ennaltaehkäisevästi. Eipä ole iho pahemmin kukkinut... Sarjaa voi Suomessa hankkia Paula's Choicen nettikaupasta.

(Tämä postaus oli ajastettu julkaistavaksi ke 25.5. klo 14:30. Ja ei, tämä ei ollut maksettu mainos.)

Ei kommentteja: