keskiviikko 18. toukokuuta 2011

(Myöhäis)iltavuoro

Yötöissä vois olla huonommissakin maisemissa...

Koska olen mukava, menin vielä vierailevan taiteilijan kanssa Subwayhin syömään, koska rouvalla oli nälkä (ja kyllä mullakin) ja asunnolla ei ollut juuri kuin kaffetta. Mukava nainen, toivottavasti viihtyy!

Tämä päivä on ollut melkoista hässäkkää. Pääsin sängystä ylös vasta puoli kahdeksalta ja juoksin ympäriinsä pää kolmantena jalkana. Siistin kämppää siltä varalta, että jos pattereita säätämään aikovat miehet käyvät päivän aikana... Petasin sängyn, tein smoothien evääksi/aamupalaksi, söin, kävin suihkussa ja olin suhteellisen tehokas. Töistä kotiuduin n. puoli viideltä ja ennätin istuskella kotosalla suunnilleen kolme varttia (nekin koodaillen), ennen kun piti rientää leffaan. Pirates of the Caribbean oli hyvä, parempi kuin edellinen ja 3D-elämyksenä jotain uutta. Olin aina luullut, etten voi edes katsoa 3D-leffoja näiden silmälasien takia, mutta kyllä se onnistui. Ainut vaan, että lasit nököttivät koko ajan ikävästi nenän päässä, tuntuen siltä, että ne putoavat. Se vähän pilasi muuten kivaa elämystä.

Leffan jälkeen ennätin taas hädin tuskin pyörähtää kotona kun piti lähteä kaupungille vastaanottamaan tuota taiteilijaa. Ja nyt sitten viimein ollaan kotona... kellokin näyttää jo keskiyötä... zzzz...

PS. Kuvien laatu on siksi niin surkea, että pyöräytin ne tänne Facebookin kautta... 

3 kommenttia:

Ilmi kirjoitti...

Hyvä kuulla, että uus Pirates of the Caribbean oli parempi kuin se edellinen, koska mä olen tässä miettinyt, että onko se rahojen hukkaan heittämistä mennä katsomaan se.... Eli siis sen voisi käydä katsomassa. Mielellään kylläkin 2D:nä, koska mulla tulee yökötysolo 3D:nä plus ne lasit omien lasien päällä ei ole mikään mahtifiilis.

Niin ja on pitänyt jo pidemmän aikaa sanoa, että hieno toi uus banneri. Oot tosi hyvä taitelemaan! :)

Rippu kirjoitti...

Samaa mieltä tuosta bannerista! Söpis :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos kiitos banneri-kommenteista :D

Ja mielestäni tuon leffan olis kyllä aivan mainiosti voinut katsoa ihan 2D:näkin... ja olisi ehkä jopa ollut nautittavampi elämys kun ei olis tarvinut taistella niiden lasien kanssa koko aikaa. Suosittelen kuitenkin ehkä käymään katsomassa - tosin mielestäni leffa oli tavallaan vakavampi kuin aiemmat, että jos hirveetä huumoria hakee niin ehkä sitten ei...