maanantai 26. maaliskuuta 2012

Day 26 - Key

Avain / Valkoinen Elefantti-tee

Päivän kuvan aiheena oli avain ja napsaisinkin tarkoitusta varten (jo eilen) kuvan yhdestä Elixian avaimista, noita kun on tullut käytettyä aika ahkerasti viime aikoina... Eilinen TerveSelkä olikin melkoista menoa, sillä jumppailimme kepin kanssa ja meno oli kova alusta loppuun. Vatsalihakset jumahtivat täysin lopputunnista, mutta muuten meni hyvin. Ihme kyllä, lähinnä hartijat ovat tänään jumissa, ei juuri mikään muu.

Tänään saimme vieraaksi vanhempani ja samalla tulijaisina mm. 3 kilon pötkön lauantaimakkaraa (!), hyllykön kylppärin suihkunurkkaukseen (viimeinkin joku joka ehkä sopii sinne), kukkia, vieraspeiton, pähkinöitä ja kuivattua banaania sekä pussillisen suklaamunia (huh). Sain vielä henk. koht. lahjuksena jostain syytä tosi kivan tummansini-valkoraidallisen pitkähihaisen t-paidan, jonka iskin päälleni ensi tilassa. Yksi lempparipaidoistani välittömästi - todella pehmeä ja hyvä istuvuus. KappAhlin mallistoa näemmä, ehkä voisin haalia samanlaista vielä jossain toisessakin värissä..? Raidat ovat ihanan raikkaat...

Vanhempani viipyvät nyt pari päivää ennen kun vievät koiran mukanaan käymään trimmaajalla ja samalla viihdyttämään eläkeläisiä taas toviksi... Luulen, että meillä on täällä melko orvot olot kun Milo lähtee taas, kun koira on ollut täällä koko vuoden tähän saakka... Ikävä jo valmiiksi, mutta pitäähän lapsen saada kaiketi olla toisessa kodissaankin aina välillä..?

Ei kommentteja: