lauantai 3. maaliskuuta 2012

Day 3 - Your Neighborhood

Uusi Lumia pääsi mukaan aamukävelylle koiran kanssa. Vai pitäisikö sanoa aamunilkutukselle, koska eihän tuo kävely vieläkään oikein kivuttomasti onnistu. Ulkosalla hyvässä valossa Lumia otti kelvollisia kuvia (joita sitten vähän säädin PhotoScapella) ja kulkihan tuo näppärästi mukanakin, kevyt kun on.

Naapurustokuva ei ole aivan kotitalomme läheltä, mutta ulkoilutan usein koiraa tähän suuntaan, sillä vähän matkan päässä on pitkä puisto, josta löytyy jopa roskapönttöjä ja kakkapusseja.

Tänä aamuna aurinko suosi ja ilmassa oli selvästi kevättä, lämpötilan huidellessa nollan hujakoilla. Tilasinkin kevään kunniaksi Ellokselta sinisen (!) takin, joka toivottavasti istuu lihavalle yhtä sopivasti kuin sitä esitelleelle hoikalle mallillekin...

Kotona istuminen tosiaan ottaa pannuun ja vaikka eilen olikin suorastaan fantastista päästä kaupungille täältä, kostautui se sillä, että valvoin suuren osan yötä särkevän jalan kanssa, jipii. Kuntosalista on edelleen turha haaveillakaan... Mietin, että pitäisikö yrittää maanantaina varata lääkäriä, jos tässä ei nyt mitään pikaparanemista tapahdu. Normaalikävelyä pystyy kivusta huolimatta jonkin verran harrastamaan, mutta se ei riitä. Ei nyt, kun olen päässyt salilla hyvään vauhtiin! Suunitelmissa oli lisätä treenikertoja - ei viettää viikon lomaa.

Ei kommentteja: