maanantai 5. maaliskuuta 2012

Day 5 - Smile

Skonssit (hymyilytti) & puudelin "hymy" Miken avustuksella

Täytyy kyllä sanoa, että tänään ei ole mitenkään hirveästi hymyilyttänyt. Liekö haasteen laatijalla ollut pilkettä silmäkulmassa valitessaan maanantaipäivän kuvahaasteeksi hymyn..?

Aamu alkoi aurinkoisena ja lupaavana, kunnes jouduin takkuamaan tulostimeni kanssa, joka nyt ei yhtäkkiä enää tee yhteistyötä tietokoneeni kanssa. Verotoimistoon piti soittaa pyytääkseni takaisinmaksua, jonka piti hoitua puhelimitse, koska summa on niin pieni, mutta ei sitten hoitunutkaan, koska enhän nyt voi tulostaa mitään kun he haluavat nämä kaikki kirjallisena. Soitin sitten vielä lähikauppaankin kysyäkseni "mitä vaan töitä", mutta sielläkään ei nyt tarvita ketään, ehkä kesällä sitten. 

Nilkkani puolestaan ärtyi aamulenkillä jälleen pahemmaksi ja lääkäriaikaa en saanut ennen kuin 30.3., että se siitä kuntoilusta. Ohje oli napsia särkylääkkeitä 3 kertaa päivässä ja levätä. Hienoa, sitähän halusinkin - etenkin kun ihanat aurinkoiset päivät houkuttelevat ulos ja lenkille...

Onneksi se maanantain hymy tuli omillekin kasvoille siinä vaiheessa kun kotikutoinen sitruunatahna onnistui ja sen kaveriksi tehdyt mustikkaiset skonssit ne vasta herkullisia olivatkin! Mukailin täältä löytämääni ohjetta, suosittelen!

Ei kommentteja: