lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kuva (huoh) päivässä...

Tänään (siis perjantaina) olisi pitänyt kuvata kuuta. Mistä kummasta sellaisen hankkisin, kun sitä ei taivaalla (ainakaan parvekkeelta katsottuna) näy? Teenpä siis vähän samat kuin Matkantekijätär blogissaan ja heitän tähän väliin vähän jotain kuulumisia - ja samalla kuvia viikolta, jotka eivät liittyneet haasteeseen.

Tullintori tiistai aamuna / Vuohenjuustosalaatti ja minikevätkääryleet

Mike autuaana / Jennin uusi kevättakki
toim. huom. Jenni näyttää todella lyhyeltä ja paksulta
(tosin jälkimmäinen seikka pitää todellisuudessakin paikkansa).

Siispä olen tällä viikolla pyörähdellyt jopa oman pikku asuinalueeni ulkopuolella - hurjaa! Tajusin tässä samalla että kuvahaasteen vuoksi en olekaan sitten juuri kertonut kuulumisia tai kuvannut ostoksia (niitä ei tosin hirveästi ole viimeaikoina tullut tehtyä), mutta korjaantukoon tuo asia nyt sitten vähäsen. Kaikki kuvat onkin sitten otettu Nokian Lumialla, joka kokemukseni mukaan toimii perus arkimeiningeissä ihan kelvollisena kuvausvälineenä. Ja ei, Nokia ei (ikävä kyllä) sponssaa blogiani mitenkään... Saisi kyllä!

Oli tosiaan aika villiä olla tiistaina liikenteessä niin aikaisin, että kauppakeskuksen kaupatkaan eivät olleet vielä auki. Syynä tähän labrareissu. Olin suunnitellut pyörähtäväni Tiimarissa samalla, kun samoilla seuduilla pyörisin, mutta olinkin sitten Tullintorilla aiiiivan liian hyvissä ajoin. Aikani istuin ja selailin nettiä, kunnes päädyin vaeltamaan hieman ympäriinsä. Harkitsin kahville pysähtymistä, mutta blongasin avoinna olevat kampaamon ovet ja suuntasin sisälle ja kysyin ennättäisikö rouva leikata otsikseni tässä saman tien... Ja ennättihän hän. Sen jälkeen oli se Tiimarikin sitten jo avaamassa, joten homma meni ihan putkeen. Sieltä mukaan tarttui muutamia korutarpeita - muovi- ja puuhelmiä, joita ajattelin kokeilla kivien sijaan. Päädyinkin sitten kotona tekemään loppuun sen ikuisuusprojektini... Ja illemmalla hipsin kuntosalille nauttimaan kuntopalloilusta, sekä venyttelystä - ah! 

Ikävä kyllä olen tällä viikolla sittemmin ollut melko alavireinen, koko ajan väsyttää ja paikkaa jos toistakin pukkaa särkemään, kurkkua etenkin. Yskä on nyt helpottanut ja olen ensimmäistä kertaa sitten maanantain (?) hereillä vielä näinkin myöhään. Huomenna kuntosali kutsuu jo aamusta (eli petiin on syytä vetäytyä NYT) ja ohjelmassa on ainakin 30 minuuttia ohjattua venyttelyä. Sen lisäksi taidan kokeilla mitä jalkani tykkäisi kuntopyörästä, soudusta tai ehkä PT:n laatimasta ohjelmasta... Sunnuntainakin olisi nimittäin kuntosalia suunnitteilla, joten sitä mukaa mennään. Kyllä se kolme kertaa per viikko on ainakin saatava!

Kevättakin hankinta tuli aika yllättäen aiheelliseksi kun mentiin pikkupakkasista reippaasti plussalle. Paras kevättakkini (violetti trenssi) on Seinäjoella vielä pari päivää ja muutenkin aika jämpti (pitää tätä läskiä vähentää) ja täällä majaileva Zizzistä syksyllä alennuksella hankkimani harmahtava takki on toiminut lähinnä koiraa ulkoiluttaessa ja kuntosalimatkalla. Siitä puuttuu yksi nappi (irtosi melkein heti ja katosi) ja toinen taskun vetoketjuista on jumittunut tehokkaasti paikoilleen. Huoh. Sitten jäljellä onkin enää maitokahvin värinen kevättakkini, jolla ei kuitenkaan oikein vielä tarkene ulkona, se vain suojaa hieman tuulelta. Haaveilin alunperin värikkäästä kevättakista, mutta sitten tuumin, että omistanhan kuitenkin sen violetin ja sen lisäksi... neutraali takki kävisi kaikkeen. Niinpä ostin Lindexiltä luonnonvalkoisen (vai kittikö lienee) hieman polven ylle ulottuvan vuorillisen kevättakin, jossa on pieni pystykaulus (kuten violetissa trenssissäkin) ja leikkaus vyötäröllä ja vekit takana... Vekkien ansiosta takamukseni näyttää ehkä "hivenen" barokki-henkiseltä, mutta menkööt. Ehkä se takamuskin pienenee ja yleisilme siitä modernisoituu..? Takilla oli hintaa 69,90€, mikä olikin sitten enemmän kuin olisin halunnut investoida, mutta se oli silti rakkautta ensisilmäyksellä - barokkivekeistä huolimatta.

Samalla reissulla lankesin myös haalimaan itselleni neutraalinsävyisen kanvaasilaukun tekonahkavahvikkeilla samaisesta osoitteesta. Laukku on erilainen kuin mitkään muut omistamani (jo kanvaasin vuoksi), mutta myös klassinen ja todennäköisesti monikäyttöinen. Koitanpa napsaista siitä kuvan tässä vielä jossain vaiheessa...

Nyt kellahdan kyllä petiin, tuli tätä tekstiäkin jo ihan kivasti...

1 kommentti:

Matkantekijätär kirjoitti...

Heh. Ei siis loistanut kuu siellä teilläkään päin! :D