torstai 8. maaliskuuta 2012

Day 8 - Window

Wanha ikkuna & krysanteemit

Päivän kuvahaasteena oli ikkuna (krysanteemit naistenpäivän kunniaksi) ja muistinkin haasteen juuri silloin kun kävelin tämän wanhan ikkunan ohi (jonka ohi olen kyllä kävellyt aiemminkin) ja nappasin siitä sitten kuvan hienossa iltapäivän auringossa. On muuten ollut mahtavasti aurinkoisia päiviä viime aikoina, sitä jaksaa itsekin pysyä positiivisena kun kelit on hienot!

Wanha ikkuna on uskoakseni toiminut joskus jonkinlaisen teatterin tms. lippuluukkuna, mutta olipa sen alkuperäinen tarkoitus mikä tahansa, nuo haikeat pitsikoristeiset verhot näyttävät olleen paikoillaan vuosia. Tämä on ehkä ainoa hieman persoonallisempi ikkuna tässä lähialueilla, joten onneksi reittini kulki tänään sen ohi. 

Mietittekin ehkä, mitä jalalleni kuuluu, koska mainitsin kävelleeni. No, nilkkatuki ja geeli ovat auttaneet aika paljon ja rauhallinen (lue: toisista kävelijöistä rasittavan hidas) kävely onnistuu oikeastaan kivutta. Jalasta ei vielä löydy samalla tavalla liikkuvuutta kuin terveestä kaveristaan, mutta yleisesti ottaen tuntuu paremmalta. JES!

Kävelin tänään lähimpään Siwaan, jonne Ellokselta tilaamani paketti tupsahti jo nyt, vaikka tein tilauksen vasta viime perjantaina. Olin tilannut aivan ihanan sinisen kevättakin, tummansiniset farkut, sekä kaksi 3/4 -hihaista paitaa (joiden luulin kyllä olevan pitkähihaisia), toisen vaaleansinisen ja toisen valkoisen. Takki (kuten jo twiittasinkin) oli suunniteltu jollekin kehonrakentajalle. Vaikka olkasaumat näyttävät kuvassakin olevan jossain vähän muualla kuin olkapäillä, olivat ne tässä tapauksessa suunnilleen hauiksen puolivälissä, kun taas takki oli lantiolta niin tiukka, että hyvä jos mahtui päällekään. Ja kyllä, ylävartaloni on alavartaloa pienempi, mutta ei sentään noin paljon! Iso pettymys, ikävä kyllä, sillä olin odottanut takin saapumista kuin kuuta nousevaa... Onneksi farkut istuivat puolestaan upeasti ja olivat todella, todella tummat - mitä toivoinkin. Puseroihinkin Mike ihastui heti, vaikka olivat ihan semmoisia tavallisia peruspaitoja pienillä nappiriveillä varustettuna. Harmittaa vaan kun pitää alkaa häsläämään tuon takin palautuksen kanssa. Saa nähdä, voisiko sitä vaihtaa johonkin toiseen malliin, vai pidänkö sitten vain farkut ja puserot?

Ei kommentteja: