keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Day 7 - Something You Wore

Tänään olen käyttänyt paljon Ikean cupcake-esiliinaa.
(Kaulakoru VatneDesigns)

Essu päällä on tullut häärättyä suurin osa päivästä suojellakseni valkoista paitaani tapaturmilta. Olen tiskannut ja häärännyt keittiössä puuhastellen pastan parissa, mikä olisi todennäköisesti ollut paidalla, ilman esiliinaa. Kehitinkin siinä samalla (itselleni) uuden pastakastikkeen, jossa oli paseerattua tomaattia, kevyttä ruokakermaa, salamitankoa, basilikaa, pippuria, valkosipulia... ja päällä koristeena mozzarellaa ja tuoretta basilikaa. Maukas!

Jalkani on tällä hetkellä tuettu eilen ostamallani tukisiteellä ja voideltu sillä kipugeelillä, eikä sitä nyt särje. Jos oikein hitaasti kävelen, pystyn ottamaan melkein normaalisti askelia - tosin aamulla hypin vessaan yhdellä jalalla kun en voinut painoa panna jalalle ollenkaan... Kiehtovaa. Taidan yrittää huomenna soittaa aamuvarhaisella ajanvaraukseen ja kysyä pääseekö hoitajalle - jos tässä vaikka onkin jokin murtuma. Ärsyttää tämä epätietoisuus.

Tässä kotona "sairastellessa" on tullut kiinnitettyä huomiota yhteen jos toiseenkin pieneen kivaan asiaan, kuten aurinkoisiin aamuihin (ja päiviinkin), jumppapallolla pomppimiseen, lehtien selailuun, täydelliseen kupilliseen teetä, krysanteemin yksinkertaiseen kauneuteen... Odotan kovasti että parvekkeelle voisi jo jotain laittaa, sillä kun en pääse oikein lenkkeilemäänkään, olisi ulkosalla mukava istuskella kun alkuiltapäivän aurinko paistaa sille niin suloisesti...

Ei kommentteja: