perjantai 16. huhtikuuta 2010

Kokkeli ja ballerinat

Elämäni ensimmäinen aivan itse tehty munakokkeli, tadaa!

Se, etten koskaan ennen tätä iltapäivää ollut tehnyt munakokkelia lienee huvittavaa ja ehkä jokseenkin surullistakin, ottaen huomioon ikäni ja sen, että olen ennenkin asunut yksin. Jotenkin olen kuitenkin aina onnistunut välttämään ruuanlaittoa - etenkin jos siihen liittyy kananmunat. Tänään tarkoituksenani oli tehdä tonnikalasalaattia iltapäivällä, mutta salaatti olikin kokenut jonkinlaisen pikanahistumisen, joten se jäi sitten. Kokkelista tuli kuitenkin HERKULLISTA, eikä joukkoon eksynyt yhtään munankuorta, vaikka surkea olenkin rikkomaan munia! Hyvä minä!

Kaupassa tuli käytyä, sillä muutamia perusaineksia oltiin vailla. Ruokakauppa oli auki hieman vajaalla miehityksellä, mutta eipä tuo mitään. Tiimarissakin tuli käytyä ja ostettua kaikenlaista hyödyllistä opintoja varten, kuten pari muovitaskua ja kunnollinen, ohut kansio. Samalla piipahdin myös Seppälässä, josta edullisia ballerinoja etsiskellessäni silmääni osui nämä:

Kukkaballerinat 9,95€

Tänäänhän taivaalta satoi milloin mitäkin, mutta eilenkin oli niin lämmintä ja aurinkoista, että kohta näillä varmaan uskaltaa jo aamusta lähteä koululle. Tai ainakin sitten illemmalla kauppaan. En meinannut ensin uskaltaa koko ballerinoja edes kokeilla, vaikuttivat niin... noh, kukkaisilta. Rohkaistuin kuitenkin lopulta sovittamaan ja nelikymppinen istui jalkaani yllättävän hyvin, kolmeysin ollessa hivenen pinkeä. 39,5 olisi minulle juuri SE oikea koko, mutta eihän sitä yleensä mistään saa. Huokean hinnan nimissä pystyn hyväksymään sen, että ballerinoissa saattaisi olla hieman kasvunvaraakin. Mutta, jalassa pysyvät. Ja liian pieniä kenkiä en enää aio ostaa (kerran on sekin virhe tullut tehtyä).

On tässä jonkin verran tullut ihan opiskeltuakin. Englannin kielioppia (kyllä vaan) on tullut väännettyä, sekä niitä Word-tehtäviä. Viikonlopuksi olisi vielä ohjelmassa lisää englantia ja ehkä jotain muutakin.

Viime yönä heräsin neljän aikaan järkyttävän huonoon oloon ihan hikisenä. Ei ollut mukava kokemus. Ei mitään aavistusta mistä moinen ällötys tuli yks kaks keskellä yötä, mutta olin onnellinen, ettei aamulla tarvinut rehautua koulun penkille huonosti nukutun yön jälkeen. Kuiva kurkku, sekä ajoittainen kurkkukipu ovat myöskin olleet ongelmana viime aikoina. Joka toinen tuntuu olevan nyt kipeänä, mutta omalla kohdallani sairastuminen kyttäilee jossain puskissa...

Hyvää (ja tervettä) viikonloppua kaikille!

PS. Tulipahan mieleen, että vieläkö te vanhaa blogiani seuranneet olette mukana? Lukijalistani on kovin suppea tätä nykyä...

2 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Toki seurailen edelleen samaan malliin kuin ennenkin. :-)

Johanna kirjoitti...

En ollut muistanut klikkailla itseäni lukijaksi tänne, mutta tiesitkin kyllä että luen :)

Onnea munakkaasta! :D
Ja ihkut ballerinat! :)