perjantai 30. huhtikuuta 2010

Minua on analysoitu.

En ole vielä kauaakaan ennättänyt istumaan koulun penkillä, kun minua on jo analysoitu jokaisesta mahdollisesta suunnasta, useiden eri ihmisten toimesta. En ole varma siitä, mitä se kaikki loppujen lopuksi hyödyttää ja ketä, mutta ajattelin nyt jakaa "luottamukselliseksi ja yksityiseksi" tarkoitetun THOMAS-analyysini tulokset kanssanne.

HENKILÖÄ KUVAAVAT SANAT

Suora, suostutteleva, systemaattinen, tarkka, kilpailuhenkinen, vakuuttava, käynnistäjä, johdonmukainen, asiallinen, aktiivinen, eloisa ja valpas.

HENKILÖN YLEISKUVAUS
- Täydellisyyden tavoittelija, jolla on tarve saavuttaa tuloksia.
- Noudattaa sääntöjä ja menettelytapoja.
- Viestii asiallisesti.
- Työssään analyyttinen ja systemaattinen.
- Luova ratkaistessaan ongelmia.
- Ylläpitää tiettyä laatu- ja suoritustasoa.
- Pitää haastavista tehtävistä.
- Kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

MOTIVOINTI

Tätä henkilö motivoivat valtuudet, haastavat tilanteet ja hyvien tulosten saavuttaminen. Hän on myös mielellään tekemisissä ihmisten kanssa ja haluaa olla pidetty. Hän pitää vakiomenettelytavoista ja todennäköisesti saavuttaa tuloksia kovalla työllä ja oman erikoisalansa tietämyksen avulla.

Ihannetapauksessa tämän henkilön esimies on suoraviivainen, mutta lähestymistavaltaan demokraattinen johtaja, joka kykenee viestimään tietoa ja tosiasioita johdonmukaisesti.

HYÖTY ORGANISAATIOLLE

Jenni hyödyttää organisaatiota eniten oma-aloitteisuudellaan sekä suostuttelevalla ja myönteisellä luonteellaan. Hänellä on luontaisesti johdonmukainen lähestymistapa, joka yhdistyneenä hänen voimakkaaseen ja energiseen luonteeseensa, jonka avulla hän saavuttaa tulokset ja varmistaa hyvän laatutason. Hän on sopeutuva ja kykenee ohjaamaan toisia ongelmien syiden etsinnässä ja niiden ratkaisemisessa.

The End.

Testissä analysoitiin siis työminää. Joka on selkeästi kiltimpi, suloisempi ja tehokkaampi kuin tosiminä. Ja näemmä myös analyyttinen ja systemaattinen. Laatua ylläpitävä. Paineen alla minusta tulee hallitseva, epäsosiaalinen ja supertehokas.

Onkohan tuossa mitään perää?

Ei kommentteja: