perjantai 27. elokuuta 2010

Blogiuudistuksia luvassa?

Niin se viikko on taas valunut viikonlopun kynnykselle, eikä Jennipenni (lapsena suuresti vihaamani lempinimi) ole saanut koko viikolla rykäistyä ulos kuin yhden vaivaisen postauksen. Tällä kertaa se ei johdu edes laiskuudesta tai ajan puutteesta vaan siitä, ettei minulla ole ollut itse näpsimiäni kuvia blogiin liitettäväksi! Aika surullista? Jotenkin vaan tuntuu omituiselta blogata aivan kuvattomana, mutta menkööt nyt tällä kertaa näin. Mitä mieltä te olette, onko postaukseni silti luettavia, vaikka ne olisivatkin karun kuvattomia? Itse pidän blogeista, joissa on paljon kuvia ja tunnustan katselevani muutamia blogeja ihan vain kuvien tähden (lähinnä sisustusblogeja).

Viikko on mennyt sinänsä ihan mukavasti, mutta olen alkanut jälleen pohtia blogiuudistuksia. Ilmeisesti tämä on joku n. 6kk kriisi, sillä aina vähän väliä pitää alkaa blogin ulkoasua, nimeä tai muuta muokkailemaan. Nyt olen kyllästynyt blogini nimeen ja ajattelin vaihtaa sen... SUOMEKSI. Aah! Minullahan on nyt myös tuo jonkinlainen englannin kielinen blogi, jonka ulkoasusta ja nimestäkin pidän paljon. Haluaisin myös alkaa kirjoittamaan vähän vaopautuneemmin ja vähemmän "hienostuneesti" (hahahaha) tänne blogiin, sillä jotenkin pohojalaasehen luonteesehen ei istu "minä"-muoto pidemmän päälle ollenkaan.

En vaan ole vielä keksinyt miksi alkaisin blogiani kutsumaan.Osoitteeni vaihtuu nimen vaihdoksen myötä, mutta OLETTAISIN, että kaikki tämän hetkiset lukijani (teitä on muuten jo ihan kivasti!) siirtynevät automaattisesti mukana. Bloggerissa pysyn, mutta osoite vaan vaihtuu... Joten en usko tämän vaativan teiltä sen suurempia toimenpiteitä.

Muutakin uutta on elämääni luvassa, nimittäin UUSI PUHELIN. Ah, tätä on odotettu.Samsung S5230, valkoisena (omani ei tule olemaan venäjäksi)

Isälläni on samainen puhelin mustana ja mielestäni se on oikein kivan näköinen ja tuntuu olevan varsin toimivakin kapistus. Oma luurinihan on koko kesän vilkkunut ja välkkynyt ärsyttävästi ja alkanut nyt viime aikoina piippailemaankin itsestään, mikä lie ongelmana. Saa nähdä kauanko tämän luurin näyttö minulla kestää - ja pitääkö tälle nyt ostaa jonkinmoinen säilytyspussukka, etten heti tuhoa sitä? Syntymäpäiväni lähestyy (ja ihme kyllä en vielä ole ottanut suurta kriisiä siitä että täytän KAKSIKYMMENTÄSEITSEMÄN) ja luuri on minulle lupailtu synttärilahjaksi - vaikka tarjouduin sen itsekin maksamaan. Mukava yllätys! Ja tarpeeseen tulee! Nyt pitää vielä selvittää pääseekö tuolla nettimeseen ja facebookkailemaan. Jos ei pääse, niin eipä se suuri menetys ole, mutta eihän sitä koskaan tiedä!

Voi muuten käydä niin, että blogiuudistus tulee vielä tämän päivän (tai viikonlopun) aikana ja samalla aion aktivoitua vähän lisää, mitä päivittelytaajuuteen tulee. Tässä olisi nytkin jo muutama asia mistä kertoa, mutta en tiedä kannattaako kaikkea ympätä aivan samaan postaukseen... Alan nyt mietiskelemään tuota ulkoasua ja nimeä samalla kun mietiskelen Taikametsän syksyn aiheita...

1 kommentti:

Bisquits kirjoitti...

Uu, toivottavasti loydan tanne viela lomanikin jalkeen. ;-) Jos mua ei nay, kay sitten vinkkaamassa uudesta osoitteestasi.