lauantai 7. elokuuta 2010

Ikea on ihana!

Ikea! Siellä viihdyin tänään n. 5 tuntia vanhempieni kanssa. Ja tämä oli PIKAINEN kierros. Kyllähän tuolla saisi päivän kulutettua helposti ja ruokaakin löytyy (söin itse lihapullat & ranskikset, puolukkamehua ja daim-kakkua) mielin määrin. Lähdin metsästämään ensisijaisesti yöpöytää ja mielessäni olikin eräs tietty rakkaus vuosien takaa, jota en kuitenkaan enää uskonut löytäväni. Tarkoitus oli samalla hakkia kylppäriin uusi matto ja kaikkea muuta kätevää mikä sattuisi vaikuttamaan hyvältä idealta. Järkytyin kun sain lopulta ostosteni loppusumman - ja järkytyin positiivisesti. Olin odottanut reissusta satasta kalliimpaa, tosin ihanaa oli se, että äiti osti minulle lahjaksi sen ihalemani pikkupöydän - ja lakanat! Mutta katsotaanpa nyt vähän, miltä siellä näytti (varoitus, miljoona kuvaa, joita saa klikata suuremmaksi):

Talolla oli melkoisesti sisätilakorkeutta.

Pikkuolohuone ja mielenkiintoinen huonekaluteline vastaanottivat tulijan.
Ja sitten kierrokselle...
Ecconi olivat loistavat (huom. "hyvin ruskettuneet sääret"), 
mutta jalat väsyivät silti... ja muutkin osat, kuten pää.

Aivan liikaa kaikkea mahtavaa silmänruokaa. Nyt ei muuta kun ostamaan talo ja remppaamaan se Mini-Ikeaksi! Mitähän Mike siitä tykkäisi? Mike on nimittäin nyt ehdolla jo TOISEEN ylennykseen ja sitä myötä palkkaan lätkäistäisiin jälleen tuntuva korotus. Mies itse kehaisi, ettei vaimon tarvitsisi koskaan enää mennä töihin (noinkohan?), jos tuokin ylennys käteen tarttuu. Vielä kun saataisiin tälle vaimolle se viisumi! Sitten voin alkaa kotiäidiksi... meidän suomuisille lapsille.

Luvassa on myös vielä toinen postaus Ikea-meiningillä, mutta taidan jättää sen huomisen herkuksi... sillä huomenna en todennäköisesti jaksa tehdä MITÄÄN muuta kuin viimeinkin rentoutua.

Ei kommentteja: