maanantai 9. elokuuta 2010

Vaihtelevaa pilvisyyttä

Tänään on kyllä säätila vaihdellut ripeämmin kuin tunnetilat Katy Perryn Hot 'n' Cold-poikaystävällä. Aamulla oli pilvisehköä, mutta järkyttävän hiostavaa. Jossain välissä paistoi aurinko. Sitten tuli pimeys ja jyrisi ukkonen. Ukkonen meni pois ja tuli kaatosade. Sitten tuli aurinko. Sitten tihkusade. Sitten uusi kaatosade ja ukkonen. Ja sitten hiostavan kuuma aurinko jälleen. Ja sitten taas pilviä ja vettä ja... noh, tajusitte varmaan. Pääsin ihme kyllä töihin kuivana (noh, ainakin mitä sateeseen tulee) ja sieltä poiskin, mutta vähän väliä sitä vettä tuli aina ripeä kuuro.

Päätin kuitenkin uhmata jokseenkin vaihtelevaa säätä heti kun ilma oli sateen jälkeen vähän viilentynyt ja aurinko hiipinyt osittain esiin. Heitin kesän ensimmäisen (vähän myöhässä) kunnon pyörälenkin, n. 8,5km. Yritin olla eksymättä mihinkään, joten ajelin vain mahdollisimman suoraa reittiä niin pitkälle kuin tietä riitti (no melkein) ja sitten samaa tietä takaisin. Käväisin Tampereen Petsamossa. Tai kai se oli Kauppia. Siellä oli näkötornia ja vinttikoirarataa tai jotain. Mutta ihaninta oli tietenkin Näsijärvi.Särkänniemi of Doom.

Töissä oli tänään rentoa, mutta ihan töitäkin, kuten videotiedostojen polttamista DVD:lle ja tuotantoaikatauluihin tutustumista. Huomenna olen menossa virtuaalistudioon iltapäivällä katsomaan miten Pikku Kakkosta tehdään ja jossain vaiheessa päivää saan todennäköisesti myös kasan piirrustuksia skannattavaksi ja muokattavaksi. Pitää muistaa ottaa omat kuulokkeet mukaan jossain vaiheessa, että voin kuunnella musiikkia vähän laadukkaammin kuin tietokoneen kajareista...

Nyt, rentouttavan ja virkistävän suihkun jälkeen aion levätä, juoda teetä, syödä palan mustikkapiirakkaa ja polttaa kynttilöitä - kuumuudesta huolimatta!

Ei kommentteja: