maanantai 16. elokuuta 2010

Pidin näköjään taukoa

On se vaan kumma. Jotenkin olin siinä uskossa, että uuden "työn" myötä postauksia alkaisi sataa tiheään tahtiin, mutta siinä onkin käynyt niin, että kotiin tultua sitä haluaa vain lössähtää, nukkua ja rentoutua. Bloggaaminen on nyt "vähän jäänyt". Töissä oli viime viikolla aika hiljaista ja perjantaina ohjelmassa ei postien avaamisen lisäksi ollut oikeastaan yhtään mitään. Tänä aamuna harjoitteluni virallinen ohjaaja palasi lomiltaan ja tulevaisuuteni alkoi hieman selvitä. Loppujen lopuksi saan ilmeisesti aika vapaat kädet siihen mitä tulen tekemään, sillä ennen kaikkea he haluavat, että saan tehdä jotain mistä pidän ja minkä koen mielekkääksi. Oppiminen on myös hyvä juttu. Todennäköisesti tulen puuhastelemaan aika paljon Galaxin ja sen sisällön, sekä päivittämisen parissa. Tarkoitus olisi osallistua myös kuvauksiin ja dokumentoida niitä valokuvin ja videopätkin. Nyt on tilaisuus myös kehittää uutta materiaalia ja uusia ideoita!

Viikonloppuni sujui aika löysissä merkeissä enkä tehnyt juuri mitään, paitsi pizzaa:


Pizza on ehkä niitä ainoita ruokia joita OSAAN tehdä. Siis alusta alkaen, pohjat ja kaikki. Tämä nyt ei ehkä esteettisesti silmää hivele, mutta maku oli mitä mainioin. Täytteenä kinkkua ja ananasta, sekä tietenkin juustoa. Kevyttuotteita, mikäli se yhtään lohduttaa. Tämä ruokkikin minut sitten useampaankin otteeseen.

Kävin ostamassa uuden (tai no elokuun) Marie Clairen ja olen uppoutunut siihen nyt pari päivää, yrittäen säästellä sitä hieman. Löysin viikonlopun aikana myös Sen Mustan Neuletakin, jota olen etsinyt jo ainakin kolme vuotta. Sellaisen pyöreäkaula-aukkoisen, missä on pienet sievät napit edessä ja pari pikkuruista taskua ja joka ulottuu juuri ja juuri lantion yläosaan. Ah. Ostin myös valkoista kynsilakkaa ja yritin ranskalaista manikyyriä sillä tekniikalla, että laitetaan ihan tavallisella teipillä muu kynsi piiloon... noh, sotkin siinä sitten kynteni, hameeni ja lattiani ja tyydyin lakkaamaan kynnet aikoinaan häihini ostamallani OPIn punaisella "I'm Not Really a Waitress"-kynsilakalla, mutta ilmeisesti nyt ei ollut Jennin päivä, sillä suurin osa kynsistä on täynnä pientä kuplaa. En tiedä miksi tämä joskus tapahtuu, mutta olen huomannut että OPIn lakat ilmeisesti vihaavat ainakin päällyslakkaa. Pläh. Unohdin muuten aikoinaan häitäni varten lakata kynnet, joten tämä taisi olla likimain käyttämätön. Kynsilakkavarastoja tutkiessani havaitsin myös kadottaneeni ainakin yhden OPIn lakan... missähän lienee?

Tänään kävin reippaana tyttönä heittämässä jonku 12km pyörälenkin. Sen lisäksi olen yrittänyt juoda minimissään 2 litraa vettä päivässä (ja kironnut sitä, että ramppaan vessassa vähintään kerran kahdessa tunnissa kun en moiseen ole tottunut) ja syödä vähemmän ja vieläkin terveellisemmin (niin ja sitten söin sitä pizzaa). Silloin tällöin voi toki olla herkkupäiväkin - kohtuudella. Olen kuitenkin tässä samalla rakastunut Elovenan omena-kaneli kaurapuuroon! Voisin syödä sitä kolme kertaa päivässä. Ehkä pitäisi? Olen myös korvannut yhden aterian jollain vekkulilla juomasysteemillä, jolla voisi korvata kaikkikin ateriat jopa 2 viikkoa, mutta jos 15 pussia maksaa yli 20 euroa ja tuotetta voidaan nauttia 5 pussia päivässä niin... Ehkä ei näillä meikäläisen tuloilla.

Oli miten oli, nyt juon teeni loppuun ja painun petiin!

PS. Ihania VIILEITÄ öitä ja raikasta ilmaa!

1 kommentti:

Marianne kirjoitti...

Mekin tehtiin eilen pizzaa! Broileri-pesto-vuohenjuusto-rucola. Mmmm. Riittää tällekin päivälle. <3