lauantai 20. marraskuuta 2010

Köh köh atshiuuh


Duck Sauce - Barbra Streisand

Moi mä oon kipee. Ja Pohjanmaalla. En jaksanu eilen blogatakkaan, kun tohotin vaan pää kolmantena jalkana hourien. Kävin töissä sen verran, että siivosin huoneeni siellä tapahtuvia kuvauksia varten (huoneeni on nyt poliisin toimistona) ja istuin pari tuntia palaverissa syömässä kirsikkasuklaakakkua, juomassa teetä ja rullailemalla ympäriinsä rahilla. Normaalimeininkiä siis. Aina välillä täysin hävytöntä läppää. Just sellasta sopivaa kuumeisessa olossa - ilman kuumetta. 

Töistä juoksin kotiin, söin, siivosin, pakkasin, juoksin junaan, joka oli lopulta 30min myöhässä, joten söin vaan taas pikana kotona ja kirmasin tallille (joo, fiksu veto) ja pääsin lopulta 2 nenäliinapaketin jälkeen hepan selkään. Yksityisestetunti oli rankka, mutta palkitseva, tosin en ehkä ymmärrettävistä syistä ollut ihan parhaimmillani. Odotin täksi päiväksi jotain käsittämätöntä jalkasärkyä ja jumia, mutta ihme kyllä vain perinteikäs niska-/selkäkipu vaivaa edelleen.

Oireena on lähinnä järkyttävä liman eritys (nams), pää pumpulissa -olo, kaikkien lihaksien särkeminen + päänsärky, aivastelu/yskäkohtaukset... mutta ei kuumetta. Siskontytön synttärit olisi tänään, mutta taidan jättää suosiolla väliin 2h autossa istumista + kekkerit itsessään... Jouduin jo aamulla influensarokotuksiin terveyskeskukseen ja samalla reissulla hain meikkivoiteen ja silmätippoja. Koiraakin pitäisi lenkittää... Mieli tekee lähinnä vaakatasoon...

Kai se nyt oli aikakin saada tämä flunssapöpö kun muut ovat sen jo kahdesti sairastaneet ja minä en vielä kunnolla kertaakaan. Parempi nyt kun sitten heti Usassa. Onneksi Marraskuun Usan Marie Claire auttaa - kiskurihinnasta huolimatta.

PS. Tampereellakin on nyt kunnolla lunta! (Tai ainakin oli kun lähdin sieltä...)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Paranemisia <3