perjantai 5. marraskuuta 2010

Tuoksuja tulvillaan

Kävin Yves Rocherilla. Ihan pikkuisen vaan. Ihan vaan tarpeellisia juttuja hakemassa. Ihan totta.


Päivävoidetta mä sinne lähdin hakemaan, mutta alennuslappuseni kanssa, joten pakkohan niitä tarjouksia oli muutenkin hyödyntää... Vasemmalla päivä-/yövoide kamomilla-sarjasta, josta mulla on jo entuudestaan kasvovesi (jota tosin käytän vähän laiskasti kun en yleensä jaksa...). Ainoa miinus pienestä purkista hintaan nähden (vain 50ml ja normaalihinta 11 euroa), mutta nyt se ei haittaa koska sen tarvii kuitenkin mahtua mukaan lennolle käsimatkatavaroihin. En koskaan lennä ilman puhdistusainetta ja voidetta, sillä putsaan yleensä kasvoni ennen pitkää lentoa ja isken sitten vasta lennon lopussa uudet meikit naamaan (olen pro lentokoneessameikkaaja - ainakin omasta mielestäni). Oikealla deodorantti, jonka tuoksu oli rakkautta ensinuuhkaisulla. Nuuhkin jo aiemmin Usassa noita puuvillankukka -tyyppisiä tuotteita (Bath & Body Worksilta), mutta tuoksu oli liian pistävä... Tässä deodorantissa tuoksu on vain i-h-a-n-a. Ostin hiljattain Erisanin hajusteettoman deon mutta... Sen teho on ihan yhtä tyhjän kanssa, jos vähänkin oikeasti hikoaa.


Vasemmalla uutuustuote, appelsiininkukka-hunaja suihkugeeli. Tuosta sarjasta en kyllä löytänyt kuin järkyttävän pienen ja kalliin vartalovoiteen, joten jäi ostamatta. Suihkugeelistä sain näytepullon, mikä menee myös kätevästi matkalla (en tosin yritä käydä suihkussa lentokoneessa). Tuoksu on ihana ja sarjaan kuuluu myös tuoksukynttilä (hintaan 6,40€ muistaakseni) ja jotenkin jouluinenkin... Itselleni en pulloa aio nyt ostaa, koska en aio rehata Usaan mukaan suihkutuotteita, koska mulla on siellä jo ennestään mm. ihanaa suklaista suihkugeeliä... Mikäli se on säilynyt hyvänä. Mutta joululahjapakettiin voisin tuota ostaakkin... Joululahjat on vaan tänä vuonna nyt vähän kyseenalainen juttu, koska olen joulun poissa Suomesta (mikä on outoa!!!)... Mutta ehkä annan lahjani jo ennen joulua? Tosin olin ajatellut jotain Usastakin yrittää ostaa. Oli miten oli, oikealla puolestaan on kuivalle iholle tarkoitettua vartalovoidetta, joka oli nyt kanta-asiakastarjouksena. Kuivaihoisena nappasin tuotteen mukaani ja kokeilinkin sitä jo. Tykkään. Paljon. Imeytyi nopeasti, pehmensi ihon (koitin käsiin) ja tuoksukin on ihan miellyttävä. Jes.

Kävin myös ihan turhaan postissa, kuten vähän arvelinkin. Modeemin kotiinkuljettaja ei ollut jättänyt tänne minkäänlaista lappua (kuten oli pitänyt) kun en ollut paketin saapuessa paikalla (opinpahan siitäkin virheestä) eikä sitä pakettia postista saanut ilman kaiken maailman tunnuksia. Fantsua. En sitten viitsinyt enää lähteä takaisin toiseen suuntaan Soneralle, koska ruokakaupassakin piti käydä. Huomennahan on pyhä ja yritän välttää Siwassa asiointia, koska siellä on vaan NIIN kallista.

Niin ja Stockmannilla piipahdin sen verran, että hain isälle jotain namia isäinpäivää varten ja joululahjakarkkejakin...

Hyvää viikonloppua!

Huom. myös päivän toinen postaus! (Kylläpä näitä nyt tulee??)

2 kommenttia:

Juhannusruusu kirjoitti...

Outoa, luen blogeja aina bloggerin päivityksistä. Siellä näkyvät vain tämä ja edellinen postaus ja näitä ennen Tallipihalla 29.8. Pikkasen kahlattavaa. Kiva, että kuitenkin jatkat, luulin sinunkin jo kadonneen.

Jaksamista harmauteen ja iloista matkan odotusta.

Jenni kirjoitti...

Outoa? Mulle on kyllä käynyt joskus (aika monestikin) samantapaista... Siksi oon ottanut tavaksi rampata lukemissani blogeissa vähän väliä katsomassa että onko siellä OIKEASTI jotain uutta :P

Mutta hei, kiva, että olet täällä :D