torstai 18. marraskuuta 2010

Valoa kansalle

No niin, epämääräinen kännykkäkuva suolakidelyhdystä. Tämä on mun uusi ystävä. Kyllä se ehkä jotenkin raikastaa ilmaa, tosin merellisestä tunnelmasta en osaa sanoa. Töihin tämä pitäisi viedä, siellä on aivan järkyttävän kuiva ilma, silmiin sattuu ja kurkku kuivuu. Muutama päivä enää sitäkin...

Mietin juuri eilen, että sopeudunkohan enää koskaan "tavalliseen työpaikkaan", missä on... noh, tavallista. Kukaan ei ala laulaa ja tanssia spontaanisti käytävällä, ruokalassa ei hengaile rooliasuisia kettuja (joista joku toinen kysyy epäilevästi, että onko kyse rooliasusta...), neuvotteluhuone ei ole saateenkaaren värinen, eikä kukaan pelaa lasinalusfrisbeetä.

Voih...

Oli miten oli, modeemirumba saatiin eilen päätökseen. Tai ainakin melkein. Palautin postissa saamani modeemin kauppaan, eikä siitä tullut sen kummemmin sieltä sanomista. Odotan vaan jännityksellä, että mitähän ne mahtaa multa lopulta laskuttaa... ja koska. Mitään laskua en nimittäin vielä ole saanut, enkä todellakaan halua hoitaa mitään hässäköitä Usasta asti. Saan toki vielä jonottaa puhelimitse aspaan, sillä se, että ilmoitan liikkeessä, että haluan sen netin poikki siksi aikaa kun olen Usassa - ei onnistu. Sitten pitäisi vielä soittaa tekniseen tukeen, mikäli haluan tietää miksi yhteyteni ei ole enää se 18,5 megaa mitä se oli alkuunsa vaan nyt n. puolet 24 megaisesta, mikä mulle on luvattu - parhaana päivänä vain 8 megaa.

45. valoviikko

Monet ovat sanoneet, että valot ovat jokseenkin mauttomat ja ihmetelleet, miksei voisi olla jotain erilaista. Mua nämä ei itseasiassa ole haitanneet, pidän siitä että JOTAIN valoja on, kun muuten on niin pimeää ja synkkää. Ehkä ne poni-valot eivät ole sieltä jouluisimmasta päästä, mutta on ne söpöjä! Tämä on kyllä sinänsä mukavaa aikaa, että joka puolella on valoja ja koristeita ja sitä tunnelmaa... Jopa tällaisessa isommassa kaupungissa... Noh, Usassa sitä vasta sitten onkin - mutta siellä ikävä kyllä valot ja koristeet katoavat hyvin pian joulun jälkeen. Uutena vuotena kaikki ovat jo poissa... (ainakin ennen)

Kiitospäivähän on kohta ovella ja Mike saa todennäköisesti jopa vähän vapaata, sillä kauppa suljetaan "jo" kolmelta iltapäivällä. Toivottavasti hän pääsee johonkin kunnon aterialle, sillä jotenkin en usko, että miehellä on ollut hääppöiset ateriat kuluvan vuoden aikana... Vapaatahan Mikellä on myös 7. päivä kun saavun sinne ja sitten putkeen 12.-19.12., mikä on mukavaa. Todennäköisesti Mike saa myös 24. päivän vapaaksi, sillä siellähän se ei ole mikään erityinen päivä... mutta ME juhlimme joulua!

Pihalla muuten näyttäisi olevan tänä aamuna pieni, hento kerros lunta ja vähän pakkasta! Jes!

4 kommenttia:

Ilmi kirjoitti...

Mullakin on tommonen suolakidelyhty, mutta mä en ole huomannu sen mitenkään parantavan ilmaa... tai ainakin mun nokka on samalla tavalla perustukossa niinkuin se aina on! :( Onkohan mun oma jotenkin viallinen!! ;)

Onpa teillä kyllä ankeen näköistä, kun ei ole lunta eli ihan kiva, että siellä tosiaankin on jotain valoja... Mä huomasin, että meillekkin oli keskustaan laitettu jo jouluvalot. Pitäis varmaan käydä niitä tässä joku päivä kuvailemassa! :)

Jenni kirjoitti...

No nyt on tän päivän aikana tullu joku 15cm lunta jo :D Ja aina vaan pukkaa lisää! Jeee, jouluttaa!

Ilmi kirjoitti...

Kivaa!! :) Meillekki voisi tulla kyllä jo lisää lunta, koska varsinki tienvarsilla tuo nykynen alkaa olemaan jo likaista ja rumaa... :S Mutta ei taida tuo lumisade yltää tänne meille asti tällä kertaa!

Anonyymi kirjoitti...

Mustakin on kiva, etta keskustassa on jonkinlaisia jouluvaloja, se piristaa sita harmautta jos ei ole lunta:)