tiistai 23. marraskuuta 2010

Joulukorttipaja sairastuvalla

Itse valmistettuja joulukortteja

Päätin viettää vielä tänään sairaslomaa, sillä eilen illalla oli vielä kuumeen tynkää ja happi muutenkin aika heikolla. Kunnon pöpön kyllä sain! Viikon se yritti päästä niskan päälle ja sitten kai lopulta kylmässä viimassa vietetyt minuutit bussia odotellessa sinetöivät kohtaloni ja lopulta perjantaiaamuna oli täysi flunssa päällä. Viikonloppu meni aika pitkälti vaakatasossa erilaisia lääkkeitä nauttien ja eilen selvisin takaisin Tampereelle jonkun hämärän 2-vaunuisen paikallisliikennejunan avustamana n. 3 nenäliinapakettia myöhemmin. 

Reippaana tyttönä pakotin vielä itseni ruokakauppaankin, mutta se kostautui tosiaan sitten lämmön nousulla ja keuhkoja raastavalla yskinnällä. Kunnon yöunet tekivät hyvää ja nukuin pitkästä aikaa niin, etten herännyt kuin kerran yöllä - oli kylmä! Koko viikon lopun heräsin tunnin tai kahden välein vessaan tai niistämään tai milloin mihinkin. Onnistuin tänään nousemaan vasta lähempänä puolta päivää sängystä...

Nautittuani ehkä litran teetä, tajusin, että apteekkiin on pakko lähteä. Astmalääke oli melkein loppu, etenkin kun viimeisinä päivinä sitä on kulunut jopa tupla-annos. Ostin samalla valmiiksi kaikki Usan matkalle tarvitsemani reseptilääkkeetkin, sekä monivitamiinia ja santasapina-karkkeja flunssan taltuttamiseen. Huomenna on melkeinpä pikku pakko mennä töihin, koska on aika kuvata vuoden viimeiset Galaxit

Apteekkireissulla poikkesin sen verran Tiimariin, että hain muutamia joulukorttitarpeita lisää. Ruuan, tv:n katselun (netistä), sekä teen (taas) jälkeen aloin hieman askarrella - joulukortteja. Viime vuonna tein muutamia kortteja itse ja ilmeisesti niistä jopa tykättiin, joten päätin tehdä saman tänäkin vuonna. Jotenkin en nyt vaan ole ollut yhtä hyvässä vireessä kuin viime vuonna, mutta muutamia kelpo kortteja kai tuossakin (yllä olevassa) kasassa on.

Lähikuva korteista

En myöskään enää osaa tarkentaa pokkarikamerallani... Ainakaan yhteen jalkaan sivuttain nojaten. Noh, kyllä tuosta jotain käsitystä saa. Kimalleliima on ystävä! Hehe... Joo. Aika... noh, aikalailla kimalteisempia nämä ovat kuin viime vuonna.

Nyt menen taas hetkeksi vaakatasoon ja yritän ajatella parantavia ajatuksia (tai jotain vastaavaa) ja lisätä hieman pattereiden lämpöä, koska en halua vilustua enempää. Eilen nimittäin vasta ensimmäistä kertaa laitoin lämmityksen päälle täällä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kortteja olet askarrellut :D

Ilmi kirjoitti...

Hauskoja kortteja!!

Paranemista sinnepäin!! :)