maanantai 29. marraskuuta 2010

Eräänlaisia hyvästejä

Missähän mä olen ollut kun ei ole taas tullut blogattua? Viikonloppu meni kyllä jotenkin ihmeellisessä horroksessa, liekö ollut masennusta ilmassa työharjoittelun loputtua? Perjantainahan se sitten tosiaan loppui sekin huvi. Hauskaa oli ja välillä raskastakin, mutta kaiken kaikkiaan antoisa kokemus - eikä vähiten uusien tuttavuuksien takia. On myös mukava tietää, ettei se nyt ollut ihan vaan tässä, sillä kutsu on käynyt vierailulle hetimiten keväällä kunhan Usasta kotiudun. Töitäkin on itseasiassa pikkiriikkisen tulossa, sillä loppu vuodelle saan tehdä jotain freelancer-juttuja ihan vaan tuntipalkkaisena (muutamia tunteja, mutta sekin lämmittää) Usastakin käsin. Olen myös jo valmiiksi lupautunut tekemään freekkuhommia jatkossakin, jos vaan suinkin tarvetta löytyy ja kiinnostusta on talon puolelta ollut - he sitä ehdottivatkin. Jes. Voin siis ehkä sanoa hienommin että olen freelancer toimittaja (tms) kuin "työtön". Hehe... Vasemmalla muuten kuva viimeisen työpäivän jälkkäristä, joka oli jonkinlaista jouluisaa piparilla höystettyä moussea. Nam nam.

Viimeisenä työpäivänä sain myös hienon Galaxi-pipon (jossa lippa!) ja "Ransun Luun", elikkä komean rintaneulan ja tietenkin Galaxi-kortin. Sain lisäksi myös eräältä toimittajalta pienen suklaarasian kiitokseksi Taikametsä-tuotannoista. Haikeat jäähyväiset kaikin puolin...

Ilta menikin sitten ihmetellessä, että tässäkö tämä nyt oli. Neljä kuukautta. Aika meni kuitenkin yllättävän nopeasti, mutta olen todella onnellinen siitä, että tekemistä oli, eikä tarvinut olla töissä missään tylsässä dokumentointifirmassa... *köh köh*

@ Kahvila Valo

Lauantaina käväisin sitten illalla viimeinkin naapurini kanssa kahvittelemassa, kun hän oli torstaina "estynyt" edellisen railakkaan illan vuoksi... Käväisimme Kahvila Valossa, jossa on käsittämättömän kallista. Tuhlasin kuitenkin joulutorttuun (2 euroa!) ja jouluiseen latteen ja nams nams kun olikin hyvää. Join vielä päälle jotain kiinalaista inkivääriteetä kun vilutti ja flunssatti edelleen (sama meininki on itseasiassa jatkunut vielä tänäänkin!).

Tänään käväisin tosiaan koulussa kuuntelemassa esitelmiä työharjoitteluista, sekä esitelmöimässä omani (heitin lonkalta, kuten yleensä) ja jälkeen päin suunnattiin kimpalla New Yorkiin (ravintolaan, ei kaupunkiin), missä nautimme joukolla erittäin maukkaat burgerit. Join jopa lasin colaa! Huuh. Oli kyllä mukavaa (ja levotonta) tavata sitä lössiä noin niinkun rennommassa paikassa - viimeistä (?) kertaa.

Kävellessäni kotiin -21 asteessa ihastelin jouluvaloja...Kiva kun maassa on lunta, pakkanen paukkuu ja jouluvalot valaisee kaupungin katuja... Vähän harmittaa, etten ole joulua Suomessa, mutta pitää vaan yrittää tehdä hyvä joulu Usaan - vaikka tod. näk. vietänkin sen suurimmaksi osaksi yksin Miken ollessa töissä.
Huomenna käyn sitten koululla enää vastaanottamassa todistukseni ja nauttimassa päätöskahvit (tai jotain vastaavaa) ja siinä se sitten oli se. Tekninen kirjoittaja. ZzzZZzzzZzzz... Noh, tulipahan sekin tehtyä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huiii siella onkin kylma :) Musta tuntuu, etta jaadyn jo tossa parissa pakkasasteessa :-/
Joulutorttu ja latte nayttavat tosi hyvilta :P

Johanna kirjoitti...

Kivoja joulufiiliskuvia!